Drop krukken

Drop krukken

Jeg ved det godt. En krukke ser lækker og smart ud på badeværelset, men hvis man har købt et hudplejeprodukt, for at det skal hjælpe ens hud, så er krukken den værste form for indpakning, som man kunne ønske sig. Her er hvorfor.

Krukker kan ikke holde de gode ingredienser (hvis der overhovedet er nogen i (!)) som antioxidanter og celle kommunikeerne ingredienser stabile. De former for ingredienser, kan ikke tåle lys og luft. Så når du åbner en krukke kommer der netop lys og luft ind til produktet. Efter et par uger er alle de gode ingredienser i cremen væk og du står tilbage med en flot krukke, med lidt vand, voks, parfume og farve stoffer. Ikke lige det man havde tænkt sig for 399 kr

Du stikker også dine fingre ned i cremen, så der kommer bakterier i, som du så senere smøre i ansigtet eller på kroppen. Krukken er heller ikke praktisk på ferier. Da man for det meste skal skrabe cremen ud af låget når man når til sin destination.

Brug i stedet pumper eller tuber, bare søg for at de er lystætte.

http://www.cosmeticscop.com/jar-packaging-a-waste-of-good-antioxidants-and-money.aspx

(Kilder: Paula begoun, Free Radical Biology and Medicine, September 2007, pages 818–829; Ageing Research Reviews, December 2007, pages 271–288;´ Dermatologic Therapy, September-October 2007, pages 314–321; International Journal of Pharmaceutics, June 12, 2005, pages 197–203; Pharmaceutical Development and Technology, January 2002, pages 1–32; International Society for Horticultural Science, www.actahort.org/members/showpdf?booknrarnr=778_5; Beautypackaging.com, and www.beautypackaging.com/articles/2007/03/airless-packaging.php)

Bruger du krukker i din hudplejerutine?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Drop krukken