Anmeldelse af Decubal 2 in 1 face cream for men

“Gode produkter til alle liste” opdateret for 2. gang

DSC_0250

Så er listen med gode produkter igen blevet opdateret. Hele 8 nye er kommet til. Alle produkter opfylder stadig alle mine krav, som er: alle produkterne skal indeholde ingredienser, som publiceret forskning har vist hjælper huden. Irriterende ingredienser som parfume, alkohol og æteriske olier må ikke være tilstede – eller i hvert fald kun i meget små mængder. Udover dét, så er listen også blevet finpudset lidt, så den er blevet en del mere overskuelig. God fornøjelse:)

 

1) Face Factor Face + Neck SPF 30 ca. 110 kr. for 60 ml. på ebay – Creme med faktor 30, fyldt med gode antioxidanter.

2) Elisabeth Arden: Ceramide Capsules Daily Youth Restoring – Serum Kapsler fyldt med hudreparerene ingredienser, som kan hjælpe den tørre hud.

3) Estee Lauder: Advanced Night Repair Concentrate Recovery Boosting Treatment med parfume ca. 600 kr. for 30 ml. – Fyldt til randen med massere af hudguf.

4) Matas natur: rense mælk uden parfume. Ca. 70 kr. for 200 ml. – Prisvenlig god rens til den lidt tørre hud.

5) Decubal Ecological Cleansing milk uden parfume ca. 100 kr. for 200 ml. – Prisvenlig god rens til den lidt tørre hud.

6) Decubal Ecological Night Cream uden parfume ca. 120 kr. for 50 ml. – God creme, med nogle gode hudreparerende ingredienser.

7) Estee Lauder Resilience Lift Extreme Ultra Firming Mask Med parfume ca. 350 kr. for 75 ml. – Kan ikke firme noget som helst, det er der intet der kan 🙂 Men det er en fremragende fugtmaske fyldt med gode fugtbindene ingredienser. Vil du have fuldt udbytte af masken, så sov med den i stedet for din creme, når du føler huden har brug for et ekstra boost.

8) Acne Solutions Oil-Control Cleansing Mask uden parfume ca. 200 kr. for 100 ml. – God lermaske til at absorbere fedt fra dit ansigt.

5

 • Nanna

  Hej Henrik 🙂 hvilken hudtype er lermasken fra Irma til? Er der nogle dårlige/ikke nødvendige ingredienser i den? Står og mangler en lermaske, som kan suge urenheder ud. Har du nogle forslag? Har prøvet JorgObé, som jeg ikke var så vild med (min hud blev helt tør) og den fra Origins, men som jeg heller ikke rigtig synes hjælper 🙁

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • theangrybeautynerd1359055469082

   Hej Nanna der findes detsvære ikke nogle lermasker der decideret kan suge urenhedder, som blackheads op. Det en lermaske kan er at suge det øverste fedtlag væk, så man ikke skinner så meget. Derfor er de fleste lermasker, også dem som jeg har anbefalet, bedst til folk med fedtet hud. Har du kun fedtet hud på dele af ansigtet kan du bare smøre masken på der. Irmas maske er helt fri for parfume alkohol og æteriske olier. Leret de bruger i masken hedder kaolin og er en mild og god ler, som du også finder i mange andre masker.

   Håber det hjalp ellers vender du bare tilbage M.V.H Henrik

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • nanna

   Tak for hjælpen! 🙂 jeg må ned i Irma senere i dag.. 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofia

  Kan du anbefale en god solcreme kun til ansigtet? Jeg synes at solcremer normalt har en tendens til at gøre en mere hvid i ansigtet. har kigget længe på La Roche-Posay Anthelios XL Dry touch gel-cream SPF 50+. er det en du kan anbefale og som ikke er fyldt med alle mulige mærkelige ting? 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • theangrybeautynerd1359055469082

   Hej Sofia, Alle de solcremer, som jeg har på min gode produkter liste, kan sagtens bruges i ansigtet. De er listet efter hudtype, så har du fedtet hud er de solcremer under fedtet hud, bedst da de ikke tilføre huden så meget fedt og fugt som dem til tør hud gør.

   Når du bliver hvid i ansigtet er det fordi at solcremen indeholder det fysisk solfilter i form af enten Titanium dioxide eller/og Zink oxid, det er solfiltre som ligger oven på huden, og derfor kan de godt give et hvidt skær. Kemiske filtre ligger under huden og giver derved ikke et hvidt skær. Nogle mennesker kan dog hav svært ved at tåle de kemiske filtre, hvilket gør de fysiske til et bedre alternativ for dem. der findes også formuleringer der gør at det fysiske filter næsten ikke kan ses når det kommer på huden 🙂

   Den solcreme du nævner, er en rigtig fin solcreme til fedtet hud. Hvis du syntes den ikke giver fugt nok kan du altid putte en god creme eller et par dråber olie under.
   Læs anmeldelse her fra pudderdåserne
   http://pudderdaaserne.dk/2013/04/14/den-ultimative-solcreme-la-roche-posay-anthelios-xl-dry-touch-gel-cream-spf-50/

   Den solcreme jeg selv bruger, som også er til fedtet hud er:
   Peter Thomas Roth – Uber Dry Sunscreen SPF 30 ca 180 kr for 118 ml Den er også uden parfume og kan købes her
   http://www.salonskincare.co.uk/product_info.php/products_id/16351
   Den koster ca 150 med fragt for 118 ml

   God dag hilsen Henrik

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Anmeldelse af Decubal 2 in 1 face cream for men