Ingen har perfekt hud

Anmeldelse af Plasir 3 in 1 serum

98776-ProductPage_350x262.pngJeg høre så tit folk sige, at de ikke køber produkter fra matas fordi det bare er noget billigt lort. Noget af det første jeg lærte, da jeg begynde at pille lidt i hudplejebranchens fine klansbillede, var at pris på ingen måde hang sammen med kvalitet. Der findes både gode og dårlige produkter fra begge lejre. Det eneste som fortæller dig om et produkt er godt eller skidt er ingredienslisten og konsistensen på produktet. Konsistensen fortæller om produktet er lavet til din hudtype, har du eksempelvis fedtet hud skal man helst bruge toner, geler, serumer eller meget tynde lotions. Har du tør hud skal man kigge efter lotions og tykkere cremer. Ingredienslisten fortæller dig om produktet indeholder vitaminer, som huden vil få glæde af.

 

Når jeg anbefaler produkter, er jeg er ligeglad hvilkent navn produktet bære, eller hvor Billigt/dyrt det er. Alle produkter bliver anbefalet udfra samme kriterier, som er.

Produktet skal være mildt, så Irriterende ingredienser som alkohol, parfume og æteriske olier må ikke være tilstede, eller kun i meget små mængder. 

Produktet skal altid indeholde:

 

Antiinflammatoriske ingredienser Kan eksempelvis være Aloe vera, Kakaosmør eller kamille.

Antioxidanter (som beskytter huden) kan eksempelvis være. Grøn te, olivenolie, vitamin E eller C.

Celle reparerende ingredienser (skin-identical ingredients) (som reparere huden) Kan eksempelvis være Glycerin Ceramide 1,2,3,4,5,6 eller Cholesterol.

Celle kommunikeerne ingredienser. (får cellerne til at arbejde hurtigere og opfører sig yngre.) Kan eksempelvis være A vitamin, B3 vitamin eller peptides. Alle ingredienser som publiceret forskning, har vist hjælper huden.

Hvis et produkt ikke indeholder nogle af disse ting, er det som at spise en vitaminpille uden vitaminer. Produktet vil muligvis give lidt fugt plus føles og dufte lækkert, men det vil aldrig kunne beskytte eller reparere din hud.

 

Matas har lige lanceret et helt nyt produkt fra deres såkaldte luksus mærke Plaisir. Indtil videre har jeg ikke kunne se hvad den store luksus har bestået i, med mindre jeg tænker på prisen. Bevares der bliver da brugt nogle fine ingredienser i produkterne, men overordnet er der alt for mange fejl de skal have rette før jeg vil kalde det luksus for huden. For det første er der parfume i næsten hele serien, samt farvestoffer. Ting som aldrig vil hjælpe huden med at forbedre sig, snare tværtimod. Udover det kommer næsten alle produkterne også i krukker, hvilket er uhygiejnisk, og gør at vitaminerne i cremen lynhurtig mester deres kræfter. Se/Læs mere her. http://theangrybeautynerd.bloggersdelight.dk/2013/01/drop-krukken/ http://theangrybeautynerd.bloggersdelight.dk/2013/07/video-undga-krukken/

 

Måske kan matas godt selv se problemerne, for det sidste og nyeste produkt i serien, 3 in 1 serum gør op med alle børnesygdommene. Det er pakket lufttæt i pumpe. Fri for parfume, samt virkelig lækkert formuleret. Det inderholder så meget hudguf at man ikke skulle tro det kun koster 150 kr. Lige nu er det til intropris kun 100 kr

Gode aktive ingredienser som findes i serumet

Glycerin = celle reparerende ingrediens.

squalanes, samme olie som vi har i huden.

Peptide = Celle kommunikeerne ingrediens, får hudcellerne til at opføre sig yngre.

Ceramide 3 = celle reparerende ingrediens.

3 forskellige slags hyaluronsyre = celle reparerende ingrediens hjælper med at binde fugten i huden.

Sambucus nigra blomster extract = antioxidant.

E vitamin = antioxidant.

 

Serumet har en virkelig tynd, tynd lotion form og vil derfor passe til de fleste hudtyper undtagen meget fedtet. Er du lidt til den fedtet side vil serumet sandsynligvis give rigeligt fugt og pleje alene om natten. Serumet vil med alle de gode dokumenterede ingredienser faktisk hav en chance for at gøre det matas skriver på pakken, som at minimere fine linjer, rynker og stimulere colagenet i huden. Dette gøres selvfølgelig kun hvis man bruger produktet flittigt 1 – 2 gange dagligt efterfulgt af en creme med solfaktor eller solcreme med min spf 15, der både beskytter mod UVA/UVB strålerne hver dag året rundt. Læs mere om hvorfor solbeskyttelse er så vigtigt her.

Har du prøvet produkterne, eller hvad bruger du selv?

God dag M.V.H. Henrik stifter af The Angry Beauty Nerd

11

 • nanna

  Hej
  Jeg har lige fundet din blog. Den er super kanon, tak for det.
  Jeg skal snart til NY, og jeg ville høre om du har nogle MUST køb derovre, jeg skal se nærmere efter. Min hudtype er ok sart, og døjer med lidt røde af efter bumser/akne. Så måske noget til det?
  Forsæt dit gode arbejde,
  Mvh Nanna

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • theangrybeautynerd

   Super mange tak for de søde ord 🙂
   Jeg har ikke lige nogle luksus mærker på hånden desværre 🙂
   Hvis jeg skulle til NY ville jeg se om det var muligt at bestille fra paulas choice hjemme side da det er noget billiger at købe fra hjemme siden i USA. BHA/AHA produkterne er alle super fri for parfume og farve.

   http://www.paulaschoice.com/shop/skin-care-categories/aha-and-bha-exfoliants/

   Læs mere om eksfoliering Her : http://theangrybeautynerd.bloggersdelight.dk/2013/05/eksfolier-huden/

   Rigtig god tur og skriv endelig hvis du har flere spørgsmål, eller hvis der er noget du ikke forstår. Måske du støder på et spændene produkt i USA så er du meget velkommen til at spørge om det er et køb hver. bare skriv 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • nanna

   Tusind tak for det gode svar.
   Jeg prøvede lige plasirs serum i dag i matas, den virkede lækker. klart noget jeg kunne finde på, at invistere i, efter jeg er færdig med Murads.
   Så er jeg vild med, at den er uden parfume også, den fra plasir. det er et godt skridt fremad for dem :).

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • theangrybeautynerd

   Tak for de søde ord, hvilken serum fra murad bruger du, og hvad syntes du om den 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Astrid

  Efter at have læst denne artikel, har jeg besluttet mig for at købe Plaisirs serum, næste gang jeg er i byen.
  Så kan det jo være at jeg kan skrive tilbage med min mening om produktet:)
  Forresten er jeg helt vild med din blog -den har virkelig hjulpet mig igennem den forvirrende jungle af hudplejeprodukter.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • theangrybeautynerd

   Det vil jeg glæde mig til at høre om, og tak for de søde ord.
   Måske en god ide at få en prøve med på serumet inden du køber dan man jo aldrig kan være sikker på at man kan tåle eller lide konsistensen af produktet.
   Rigtig god weekend 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Astrid

  Det er nok en god ide;)
  Jeg vil nemlig godt tjekke hvor hvor meget produkt man skal bruge ad gangen – jeg har nemlig, efter at have tjekket literpriserne, fundet frem til at Plaisirs serum er meget dyrere end deres dagcreme.
  Det irriterer mig ekstremt meget, da det virker som om et serum “bare” er en creme som nemt trænger ind i huden.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • theangrybeautynerd

   Den er lidt dyrere men der er også lidt flere gode ingredienser i. Plasir serumet er designet til at give et ekstra skud fugt til huden, i og med at det indeholder en høj mængde glycerin og hyaluronsyre. Nogle serum er rigtig nok bare tyndere creme, eller en gang silicone på flaske. Men de gode af dem som dette, er altså lidt mere
   advanceret. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Astrid

  Ok, mange tak for et lærerigt svar:)
  Jeg undrer mig stadig lidt over om et serum behøver forsegling i form af en creme, da det jo i princippet er en slags creme???
  (Jeg tror nok at jeg har normal til tør hud)
  Håber du kan hjælpe mig:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Astrid

  Og er det muligt at forsegle med ren aloe vera??

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ingen har perfekt hud