Tre pleje-perler fra Matas

Brevkassen forbedring af ar fra akne

images

 

Så har The Angry Beautynerd endelig fået en brevkasse, og det første spørgsmål er allerede stillet, af min søde læser Mille. God fornøjelse 🙂

 

Hej! Super godt intiativ med din brevkasse! 
Jeg håber du kan svare på mit spørgsmål – kan man på en eller anden måde fjerne gamle bumsear UDEN det skal koste en formue, laser o.l.?
-Mille

 

 

Hej Mille 🙂

En af de bedste måder at gøre sine ar pænere på er ved at bruge et AHA eller BHA produkt, da de produkter kan eksfolierer huden og stimulere huden til at forny sig hurtigere. AHA produkterne skal have en syre procent på mellem 5 og 10%, mens BHA produkterne skal lægge på mellem 1 og 2% for at virke bedst. Læs mere her. http://theangrybeautynerd.bloggersdelight.dk/2013/05/eksfolier-huden/ Du kan evt supplere med en creme eller serum der indeholder Celle kommunikeerne ingredienser, som får cellerne til at arbejde hurtigere og opfører sig yngre. De ingredienser Kan eksempelvis være A vitamin, B3 vitamin eller peptides. Og så husk at bruge en creme hverdag med min spf 15.

Det er mit bedste bud på hvad du kan gøre ved dine ar. Husk det er ikke en mirakel kur og du skal nok bruge produkterne regelmæssigt i en 2 måneders tid før du vil se resultater. Arene vil nok alt efter hvor dybe de er aldrig helt forsvinde, men de vil blive pænere med tiden, og så er min filosofi også at det handler ikke om at have en pletfri hud men en sund hud som er i balance.

Husk gode produkter med BHA/AHA samt produkterne med Celle kommunikeerne ingredienser i, er meget aktive på din hud og det kan give gode resultater, men alt der er aktivt og giver mærkbare resultater kan også give bagslag hvis man overdriver så start forsigtigt ud, så start med at bruge BHA/AHA produktet hver anden dag de første par uger, så kan du altid skrue op hvis det bliver nødvendigt.

 

Gode produkter med en god potion Celle kommunikeerne ingredienser

Plasir 3in1 serum indeholder peptid

Paulas Choice Skin Balancing Super Antioxidant Concentrate Serum 270 kr for 30 ml Indeholder Vitamin A

Estee lauder: Advanced Night Repair Concentrate Recovery Boosting Treatment med parfume ca 600 kr for 30 ml indeholder Vitamin A

Skin Recovery Super Antioxidant Concentrate Serum 270 kr for 30 ml indeholder Vitamin A

Danish skin care Moisturizer til fedtet, Normal eller tør hud uden parfume ca 215 kr for 50 ml indeholder Vitamin A

Paulas Choice RESIST Pure Radiance Skin Brightening Treatment 270 kr for 30 ml indeholder B3 vitamin

Paulas Choice RESIST Intensive Wrinkle-Repair Retinol Serum 270 kr for 30 ml Indeholder meget Vitamin A

SUPER3 BOOSTER fra Beaute pacifique 100 ml ca 450 kr med parfume indeholder Vitamin A

 

AHA/BHA produkter finder du på min gode produkter til alle liste. Håber du fik svar på dit spørgsmål, hvis ikke eller du har flere er du hjertelig velkommen til at stille flere.

Rigtig god dag Hilsen Henrik 

5

  • Mille

    1000 tak for svar! 😀

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tjek denne gruppe hvor vi deler ud af tips og råd om akne og bumser: https://www.facebook.com/groups/141548809539038/

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mille

    Hej Henrik, jeg har i mange år døjet med rigtig træls hud (fedtet, store porer, hudorme, talgknopper, bumser, hele baduljen) og skal netop til at bestille Paula’s Choice 2% BHA gel. Jeg vil også gerne have en creme med vitamin A, men jeg vakler imellem den du nævner fra Beaute Pacifique, deres Metamorphique Creme og Perfect Skin Moisturizer fra Danish Skin Care. Hvilken er disse tre vil du anbefale? Jeg søger en der kan live mit hud lidt op igen, og forhåbentlig afhjælpe nogle af alle de akne ar jeg har 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • theangrybeautynerd

      Hej Mille 🙂

      Jeg ville starte med Beaute Pacifique for dem kan du få prøver på og se om det er noget for dig.
      Paulas choice har også prøver og prøvestørelser på deres cremer så de ville også være et godt bud.

      Held og Lykke 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tre pleje-perler fra Matas