Brevkassen: Nem hudplejerutine

Anmeldelse af Paulas Choice Resist Super Antioxidant Concentrate Serum

pc764

Hvis du har læst lidt af det jeg har skrevet på min blog har du nok også læst min mening om hvad hudplejeprodukter skal indeholde for at være effektive. De skal indeholde :

– Antiinflammatoriske ingredienser: Kan eksempelvis være Aloe vera, Kakaosmør eller kamille.

– Antioxidanter: (som beskytter huden) kan eksempelvis være. Grøn te, olivenolie, vitamin E eller C.

– Celle reparerende ingredienser: (skin-identificer ingredients) (som reparere huden) Kan eksempelvis være Glycerin Ceramide 1,2,3,4,5,6 eller Cholesterol.

Celle kommunikeerne ingredienser: (får cellerne til at arbejde hurtigere og opfører sig yngre.) Kan eksempelvis være A vitamin, B3 vitamin eller peptides.

Irriterende ingredienser som alkohol, parfume og æteriske olier, gider jeg ikke have på min hud, da forskning klart siger at de ingredienser ikke er gode for huden.

Serumet med det lange navn, Resist super antioxidant concentrate serum, opfylder alle de krav som forskning og jeg mener kan hjælpe huden. Det er en lille antioxidantbombe, som forsyninger huden med en høj mængde stabiliseret

– Vitamin C. = Antioxidant

– peptid = Celle kommunikeerne ingredienser

– Q10 = Antioxidant

– Ceramide 3 = Celle reparerende ingrediens

– Grøn te = Antioxidant

– Vitamin E = Antioxidant

– Ferulic Acid = Antioxidant

og andre antioxidanter, som er dokumenteret har en forbyggene og helene effekt på huden. Det fedter ikke og føles silkeagtigt når det kommer på huden. Jeg har brugt det de sidste 2 år nu, og bruger det primært som forbyggelse af nye skader. I starten følte jeg virkelig det reparerede nogle skader jeg havde på huden, og hvis jeg stopper med at bruge det i en periode, plager min hud mig om at finde det frem igen.

Jeg har ingen rynker så kan ikke udtale mig om effekten på det, men syntes det giver en frisk og klar glød når jeg vågner. Serumet er baseret på silikone, så kan man af en eller anden grund ikke lide det, skal man nok finde et andet produkt. Jeg føler ikke serumet giver så meget fugt, så jeg tænker mest på det som en daglig vitaminpille til min hud. Som med alle produkter fra Paulas choice er det fri for parfume og farvestoffer, plus pakket lys og lufttæt.

Det koster omkring 300 kr med fragt for 30 ml.

Det holder omkring 4 – 5 måneder ved brug både morgen og aften.

Serumet Kan kun købes på http://www.paulaschoice-eu.com/.

Man har 30 dages fuld retur ret (også når produktet er åbnet) du kan også købe små prøver til en god pris, så du kan se om det er noget for dig 🙂

Hvilken produkter kan du godt lide?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Brevkassen: Nem hudplejerutine