Anmeldelse af Alba Botanica very emollient sunscreen

Månedens ingrediens: Ceramider

085805067434

Månedens ingrediens omhandler en ingrediens, som enten kan være god eller dårlig for huden. Det kan også være en ingrediens som der bliver talt meget om, eller som er blevet lidt glemt. Jeg vil skrive om ingrediensen ud fra publiceret forskning og fortælle dig om det er en god, dårlig, eller bare en ligegyldig, ingrediens, som hudpleje firmarene har gjort til en stjerne. Uden dokumentation.

Ceramider er ingredienser som går under betegnelsen Celle reparerende ingredienser som i det her tilfælde også går under navnet skin-identical ingredients, på dansk kaldet hudidentisk ingredienser. Som navnet antyder er det ingredienser vi har i huden i forvejen.

En sund, tæt overhud består af ca 50 % ceramider, 26 % fedtsyrer og 20 % kolesterol. De sunde stoffer er til for at danne et gydelåg som holder på fugten og vandet i huden, så det ikke fordamper og vi derved oplever tør og irriteret hud. Med tiden som vi bliver ældre og solen har ramt vores hud tilstrækkelig mange gange, samt brug af for varmt vand, for hård peeling, ved blandandet skrub, overdreven brug af kemisk peeling, for megen vasken eller brug af høje mængder alkohol, begynder Ceramideblandingen som holder den sunde hud indtakt at gå i stykker, og vores hud får svære ved at holde på fugten. Ved at bruge produkter med ceramider og gode olier, som eksempelvis kokos, oliven, avokado eller hybenkerneolie, kan man hjælpe huden til at genskabe den sunde yderhud igen. Så derfor er Ceramider altså meget vigtig i kampen mod tør hud, ikke fordi de giver fugt, men fordi de hjælper huden med at holde alle døre og vinduer lukket, så fugten bliver inde i huden. Lidt ligesom et hus der har fået den rigtige isolering, så det kan holde bedre på varmen. Mange vil også opleve at produkter der indeholder en god mængde ceramider vil forbedre hudens evne til at reparere sig selv.

 

Gode produkter med ceramide:

 

– Paulas Choice Skin balancing moisture gel uden parfume ca 200 kr for 60 ml

 

– Decubal 2 in 1 face cream for men ( kan sagtens bruges af kvinder) ca 100 kr for 50 ml

 

– Decubal face vital uden parfume ca 100 kr for 50 ml

 

– Matas natcreme den lyserøde 80 ml ca 60 kr med parfume

 

– Plasir 3in1 serum ca 150 kr for 30 ml uden parfume

 

– Elisabeht arden: Ceramide Capsules Daily Youth Restoring Serum 30 capsler ca 550 kr uden parfume.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Anmeldelse af Alba Botanica very emollient sunscreen