Højere SPF = bedre beskyttelse?

Kan du lide is?

princess-yonanas.380.700.2

Se min hjemmelavet fan video 🙂

Jeg elsker is. Men is elsker ikke mig, og især min hud er ikke gode venner med isen. Det er fordi at is tit er fyldt med sukker, E – numre og konservering. Sukker ødelægger fibrene og colagenet i huden så den med årene bliver lidt mere dejagtig og ikke så spændstig. Sukker kan også skabe inflammation i huden og hos nogle mennesker bumser og akne (det sidste diskutere man stadig videnskabeligt).

Så tænk hvis bare man kunne få en maskine der kunne lave sund is uden alle E – numrene og sukkeret. Is man kunne spise når man ville uden dårlig samvittighed. Is der indeholdt fibre og antioxidanter, og virkelig smagte og lignede is når det kom ud af maskinen.

 

Men hay sådan en maskine har jeg jo lige fået 🙂

Maskinen hedder Yonanas. Den lover at den kan lave frossen frugt om til dejlig cremede is på få sekunder, som skulle smage helt fantastisk. Maskinen påstår også at den er nem at rengøre samt total børnesikret. 
Intet kunne være mere sandt. Det er den mest fantastiske maskine jeg nogen sinde har ejet. Alt hvad den påstår den kan, kan den til bravur. Jeg stopper bare frossen frugt i, og ud kommer der den lækreste is konsistens som man kunne ønske sig. Ikke yoghurt eller baby lignende mad, men is. Lækker og cremede som is bør være. Man skal ikke tilsætte noget andet end frossen frugt. Ingen konservering, mærklige E – numre eller ekstra sukker.

 

Jamen hvad koster sådan en vidunderlig isfætter så tænker du nok. På punkt 1 hjemmeside  kan den fås til små 400 kr og i Elgiganten kan den fås til 700 kr. Heldigvis har Elgiganten prisgaranti så hvis man viser dem maskinen på punkt 1 hjemmeside spare du lige 300 kr. Jeg tror dog du skal skynde dig da det er et restsalg som punkt 1 sælger ud af. Hvis du vil se mere til denne super maskine skal du bare tjekke linket ud her.

Ps jeg ved det ikke er til at tro, men det is der kommer ud af maskinen i reklamen, ser også sådan ud hjemme i dit køkken 🙂 God appetit 🙂

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Højere SPF = bedre beskyttelse?