Hej Igen

Anmeldelse af Microplane

16963-ProductPage_350x262.png

Hvad sker der lige her, hvordan kan jeg teste en fodhøvl når jeg nu har skrevet at den slags er forbudt lige her. Tror jeg ikke på hvad jeg selv skriver, og hvis ikke engang jeg selv følger mine råd hvorfor skulle i læsere så gøre det.

Man har et standpunkt til man tar et nyt var der engang en kendt statsminister ved navn Jens Otto Krag som sagde, og det kan vi vel alle give ham ret i engang i mellem, også en beautynerd som mig. Men lad mig starte fra begyndelsen. Jeg har skrevet en artikel om hvordan man plejer sine fødder på en nem og effektiv måde. I artiklen skriver jeg om at det er en dårlig ide at file eller høvle fødderne, da det bare kan give endnu mere hård hud på de stakkels fødder. Men for at gøre en lang historie kort så har jeg i lang tid selv brugt den metode som i kan læse om i artiklen og været rigtig glad for den. Dog er der et sted på min venstre storetå hvor der sidder lidt ekstra hård hud som jeg bare ikke har kunne få bugt med. Jeg har i lang tid set på en fodfil ved navn Microplane men har aldrig købt den da jeg jo ikke ville ændre standpunkt. Men jeg er dog kun et menneske og nogle gange falder jeg også selv for god markedsføring, og da jeg en dag stod nede i min lokale matas røg den på mærkligt nok også med ned i kurven 🙂 Da jeg senere kommer hjem, læser jeg grundigt den meget lille brugsanvisning igennem hvor der står, at man skal passe på ikke at file for meget af og kun bruge filen på tør hud. (Så ingen fodbad nødvendig her)

Jeg havde inden jeg købte filen besluttet mig for at den kun måtte bruges på stedet hvor der var ekstra hård hud. Og den tanke har jeg holdt. Jeg har haft fodfilen i lidt over en måned nu og kun brugt den 2 gange. Jeg er virkelig glad for resultatet, og fodfilen gør virkelig et godt stykke arbejde med at fjerne den hårde hud nemt og hurtigt. Jeg vil skynde mig at tilføje at vælger du at købe denne fil, vil jeg kun anbefalde at du bruger den meget sjælden (max en gang om ugen, gerne mindre) og kun på de områder af foden som har ekstra meget hård hud, som carbamid cremen ikke kan få bugt med.

Så her tilsidst er der jo bare spørgsmålet om filen kan erstatte den gamle metode som jeg har skrevet om. Til det kan jeg bare svare ganske kort NEJ. Hvis jeg stod mellem valget kun at bruge fodfilen eller min egen kur, så er min kur stadig et meget bedre altanativ. Filen er heller ikke for alle, har du kun lidt hård hud så vil min kur med carbamid creme sagtens kunne klare det alene. Men har du lige som mig enkelte steder hvor den hårde hud er blevet lidt for tyk, ja så kan filen være et rigtig godt suplemeng til kuren.

Microplane kan købes i matas, og på nettet for omkring 200 kr. 

Hvordan plejer du dine fødder? Med fil eller creme, eller måske en helt anden metode.

2

  • Hej Henrik!
    Er glad for at have fundet din blog, som jeg nu følger fast. Jeg har ofte set dine kommentarer på beautyspace og har kunnet se, at vi deler rigtig mange synspunkter vedr. hudpleje. Jeg har såmænd brugt weekenden på at læse alle dine blogindlæg og fik dermed bla. genopfrisket kendskabet til Danish Skin Care, så tak for det. Jeg overvejer meget at afprøve deres produkter, når jeg er færdig med min nuværende hud-boosting-bootcamp!
    Nå ja, så er du faktisk også “skyld i”, at vi lige har købt en Yonanas ismaskine – den er jo intet mindre end genial!! Var så heldig at finde den til 299,- + fragt hos homesupply.dk. Tidligere lavede vi sund is af frosset frugt og græsk yoghurt i blenderen, men det her er bare SÅ meget nemmere, samtidig med man kan spare mælkeprodukterne – supergodt tip!! 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • theangrybeautynerd

      Tusind tak for de søde ord 🙂 Tænk at nogle har sat sig ned og læst alle mine artikler uden at falde i søvn 🙂 Det gør mig altså lidt stolt. Og ja den ismaskine er bare super 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hej Igen