Sund is :)

Hej Igen

9874469-6271308097188935629b62504a26f1a6Ok jeg ved det godt. Jeg har været væk længe, rigtig længe. Jeg har haft ekstra arbejde og så syntes jeg heller ikke rigtig at jeg havde noget spændene at fortælle jer 🙂  

Men bare fordi jeg holder stille betyder det jo ikke at hudplejebranchen stopper med at fortælle underlige historier som lyder sande, men som videnskabeligt er langt ude i skoven. Blandtandet her i sommer varmen har jeg kunne læse hvordan man får en sund tan, hvilket jo er absurd, da den ikke findes medmindre man maler den på sin hud. Ja det er super søgeligt at sige det, men en sund tan fra solen findes bare ikke, lige meget hvor smuk og naturlig den end ser ud. Bliver du først brun så er det tegn på skader i huden som nok skal vise sig om nogle år. Jeg hader det selv for syntes virkelig at sådan en mild bruning på huden bare ser knald godt ud. Andre små sommer løgne som at alder er en hudtype, og naturlig hudpleje er den eneste vej for en smuk hud, må jeg vel bare snart vende mig til.

Heldigvis har jeg også brugt tiden til at teste nye produkter og metoder for jer skønne læsere derude. Jeg har blandtandet testet en metode hvor man kun renser med olivenolie. Jeg har taget zink piller som skulle kunne hjælpe på akne, og testet nogle nye gode produkter, som ikke koster en bondegård. Til sidst vil jeg bare sige tak til alle der følger min blog, og forhåbentlig stadig gør det. For uden jer ville det jo ikke være så sjovt at skrive. Håber i har haft en super sommer med gode oplevelser, og godt vejr. Måske har i set eller hørt noget nyt fra hudplejebranchen, som i kunne tænke jer at få svar på. Ja så ved i hvor i kan spørge 🙂  

Jeg glæder mig virkelig til at komme i gang igen og give jeg en masse gode tip til hvad man skal og ikke skal købe fra den altid så skønne, fantastiske og ikke mindst vidunderlige skønhedsverden. Lige her til sidst må jeg bare fortælle jer at jeg har gjort noget som jeg aldrig troede jeg ville kunne gøre. Jeg har nemlig investeret i en Microplane til min fødder, eller rettere til noget af min ene fod. Om den har været pengene værd, og om jeg må komme med et lille dementi på en af mine artikler, det for i snart at vide.

Ses snart igen. M.V.H. Henrik 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sund is :)