Månedens ingrediens: Niacinamide/ B3 vitamin

Anmeldelse Matas Baby serie

 

 

MatasBabyheleserien612x300.ashx

For det meste når jeg ser et produkt eller en serie som er rettet til børn, eller har alle de fine mærker som den blå krans og svanen, går jeg tit en stor bue uden om. Det er ikke fordi produkterne er specielt dårlige for huden, men de er tit bare så vanvittig kedelige at man næsten falder i søvn bare ved at kigge på dem. Produkterne består tit bare af nogle standart olier og fortyndingsmidler, samt lidt konserverings midler. Heldigvis findes der produkter derude som vil lidt mere, som eksempelvis matas baby serie.

 

Matas Baby serie er en fremragende serie for både babyer, børn og voksne. Det er også en af de få serier som findes hvor der intet dårligt er at sige om nogle af produkterne. Det er selvfølgelig ikke en serie som kaster om sig med rynke ingredienser som peptide, A og C vitamin. Men det er en serie som bruger dejlige milde og veldokumenteret ingredienser, som blandt andet shea butter, olivenolie, rapsolie, glycerin, lanolin og bivoks, til at reparere og beskytte huden. Deres vaskeprodukter er også værd at nævne da de ikke indeholder sodium lauryl sulfate og sodium laureth sulfate, som kan være udtørrende for os med meget tør hud. Jeg har selv brugt babyvasken til at vaske hænder og kan tydelig mærke at der ikke er hverken sodium lauryl sulfate eller sodium laureth sulfate i.

Der er sikkert dem af jeg der vil spørge om voksne kan bruge produkter til babyer da vi jo ikke har babyhud. Til det kan jeg svare at det kan i selvfølgelig godt, da vi voksne har brug for de dejlige samme ingredienser som babyer har.

 

Jeg har selv prøvet de fleste af produkterne og har også genkøbt dem op til flere gange, da det som sagt er produkter som indeholder gode og milde ingredienser. Der er dog 2 produkter som inden for kort tid er blevet medlem af min favoritklub. Den ene er baby salven, som er et produkt uden vand som er lavet på blandt andet olivenolie, shea butter og bivoks. Det er en slags olie bare i fast form, den kan bruges på hænder fødder neglebånd læber, rifter eller andre steder hvor huden kan være rug og tør. Personligt bruger jeg den altid lige før jeg skal vaske hår. Min hud bliver altid meget hurtig tør når den møder vand og sæbe så inden jeg vasker håret smøre jeg altid et tykt lag i ansigtet så jeg er så godt beskyttet fra udtørring så muligt. Du kan også bruge salven som maske på tørre pletter eller i hele ansigtet hvis din hud er meget tør og mangler noget ekstra fedt. Du kan selvfølgelig også bare bruge salven til det den er skabt til, nemlig at hjælpe på de røde babynumser.

Det sidste produkt som jeg har brugt de sidste 3 måneder og er blevet meget glad for er baby hudcremen. Det er en meget tyk, fed og rig creme som føles dejlig på huden. Den fedter næsten ikke og føles dejlig på huden. Cremen består mest af rapsolie, glycerin, shorea stenoptera smør, shea butter og fortykningmidler. Alle gode ingredienser som er gode til at beskytte og fugte huden. Cremen kan sagtens bruges som både ansigts og øjencreme, men da det er en meget tyk creme vil jeg kun anbefalde den til jer som har tør hud uden bumser.

 

Hvis du vælger at prøve cremen men finder ud af at den ikke lige passer til dig, så husk at cremen også er fantastisk til andre steder på kroppen, som hænder, fødder eller andre steder som trænger til lidt ekstra fugt og beskyttelse.

 

Som alle andre produkter jeg skriver om er disse købt af mig selv og mine ord er 100% mine egne.

 

M.V.H. Henrik stifter af the angry beautynerd

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Månedens ingrediens: Niacinamide/ B3 vitamin