Spiser du for lidt frugt og grønt?

Et kig på Nilens jord

 

 

www.Nielensjord.dk-Nielens-jord-hudpleje
Nilens jord er kommet på market med nogle helt nye hudpleje produkter, og de har virkelig fortjent at få succes. Endelig er der et firma der ser ud til at tage vores hud seriøst. Nilens jord har formået at sætte en serie af produkter sammen uden unødvendige og irriterende ingredienser, som alkohol, parfume og æteriske olier. Næsten alle produkter lever op til mine krav om gode produkter, som er.

 

– Minimal til ingen irriterende ingredienser, som alkohol parfume og æteriske olier.

 

– Produkterne skal være fyldt med ingredienser som publiceret forskning har vist hjælper og forsvare huden. Ingredienser som Antiinflammatoriske ingredienser. Kan eksempelvis være Aloe vera, Kakaosmør eller kamille.

– Antioxidanter (som beskytter huden) kan eksempelvis være. Grøn te, olivenolie, vitamin E eller C.

– Celle reparerende ingredienser (skin-identical ingredients) (som reparere huden) Kan eksempelvis være Glycerin Ceramide 1,2,3,4,5,6 eller Cholesterol.

– Celle kommunikeerne ingredienser. (får cellerne til at arbejde hurtigere og opfører sig yngre.) Kan eksempelvis være A vitamin, B3 vitamin eller peptides.

 

Det eneste jeg kan sætte en kritisk finger på er at Nilens jord har valgt at putte næsten alle deres produkter i en krukke, hvilket gør at de fine antioxidanter og peptide, som er i, ikke vil kunne yde deres beskyttene kraft indtil krukken er tom. Læs mere her.

Indtil videre består serien af en øjencreme, en ansigts creme, en olie, et serum og en balm til læber, negle, eller andre steder hvor huden har brug for lidt ekstra.

Alt i alt er det nogle rigtig gode produkter som Nilens jord har præsteret at fremtrylle. Alle produkterne indeholder ingredienser som vi ved fra forskning kan hjælpe huden. Dog er det kun serumet og balmen der kan få en plads på min liste over gode produkter. Ansigtscremen ville være kommet på hvis cremen var kommet i pumpe eller tube, som havde holdt de skrøbelige ingredienser. som peptide og C vitamin mere stabile. Øjencremen er rigtig fint formuleret, men kommer desværre også i krukke. Derudover er der heller ingen grund til at købe en separat creme til øjnene, da man sagtens kan bruge ansigtscremen til øjnene også. Læs mere om hvorfor du ikke behøves en øjencreme her:

Til sidst er der olien, som bestemt ikke er dårlig, men den er bare for basal. Den består mest bare af nogle fine vegetabilske olier, som abrikos, oliven, argan og avocadoolie. Det er bestemt fine og gode olier, som tør hud vil kunne lide, men 250 kr for 30ml planteolie er lige dyrt nok. Det havde været fint hvis Nilens jords cremekokke havde gået den lille ekstra mil, og havde tilføjet lidt ekstra hudguf, som eksempelvis vitamin A og ceramider, der kunne hjælpe huden yderligere med at forsvare og reparere sig selv.

Tilgengæld mangler der ikke fine ingredienser i Nilens jords serum, som blandtandet indeholder abrikoskerneolie, peptide og hyaluronsyre, i en god mængde, og derfor fortjener en plads på min liste over gode produkter, som lige går den ekstra mil når vi taler indhold af gode dokumenterede ingredienser. Serumet vil højst sandsynligt være bedst til dem af jeg der har normal til tør hud. Serumet kan hvis du ikke har alt for tør hud bruges alene om aftenen eller under din sol/ dagcreme/ natcreme. Serumet kan som alle andre velformulerede serumer sagtens bruges under øjnene, da de også har brug for alle de dejlige ingredienser, som resten af vores hud har.

Til sidst har vi balmen, som lige får klemt sig ind på listen under god læbebalm, da kvaliteten af ingredienser bare er helt i top. Både shea butter, kakaosmør og gode planteolier har fundet vej ned i denne lille bøtte. Jeg havde helst set at produktet var kommet i en tube, men da det kan være grundet praktiske årsager, går det nok 🙂 Prisen er i den høje ende, men hvis du har pengene eller vil forkæle en god ven, ja så får du også et godt produkt.

Jeg håber virkelig at Nilen jord forstætter det gode arbejde, og bringer os flere gode produkter i den nærmeste fremtid. Jeg ved at der er snart kommer nogle nye produkter, og jeg er meget spændt da det ene er en skin tonic. De fleste skin tonic eller face mist som de også bliver kaldt, er tit bare vand, alkohol og parfume blandet sammen, hvilket ikke er hudpleje. Jeg håber Nilens jord overrasker og levere en rigtig skin tonic, fyldt med antioxidanter, Celle reparerende ingredienser og celle kommunikeerne ingredienser. Ingredienser som alle hudplejeprodukter der bliver på huden, bør indeholde. Da det er det vores hud har brug for.

Har i nogle spørgsmål angående alt 🙂 så skriv endelig.

M.V.H. Henrik

 

 

 

10

  • Izabelle Olofsson

    Hej Henrik!

    Hvordan tror du produkterne fungerer på en hud med acneproblemer?

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • theangrybeautynerd

      Hej Izabelle 🙂

      Det kommer an på hvad hudtype du har.

      Har du fedtet hud skal man helst bruge toner, geler, serumer eller meget tynde lotions, så der ville serumet sikkert være fint.

      Har du combination hud der eksempelvis er fedte i T zonen og tør på kinderne, kan det være en god ide at påføre en federe cream/lotion på de tørrere områder, mens de fedtede områder påføres letterre produkter.

      Har du tør hud: skal man kigge efter lotions og federe cremer.

      Hvis du har lyst kan du tjekke min artikel om god og sund hudpleje rutine ud lige her. http://theangrybeautynerd.bloggersdelight.dk/872-2/

      Du er også meget velkommen til at tjekke min lange liste ud med gode hudplejeprodukter.
      http://theangrybeautynerd.bloggersdelight.dk/gode-produkter-til-alle-ny/

      Du er altid velkommen til at stille flere spørgsmål, eller spørge igen hvis der er noget som du ikke forstår 🙂

      M.V.H. Henrik 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kirsten Brask Lillevang

    Hej Henrik 🙂
    Jeg kan se, at Nilens Jord har fået en skin tonic nu. Har du haft anledning til at se på, om det er noget, der er pengene værd? 🙂

    På forhånd mange tak for svar.

    Vh. Kirsten

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • theangrybeautynerd

      Nilens jord fortsætter deres gode stime med at lave kvalitets produkter 🙂
      Både skin tonic´en og resten af de nye produkter er af super kvalitet 🙂
      Rigtig god dag 😉

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Kirsten Brask Lillevang

      Åh hvor lyder det dejligt. Jeg har tendens til tør hud og små hvide indkapslinger/knopper i huden pga tørhed. Tror du også Nilens Jord-produkterne er gode til det?
      Ps: super fed blog. Glad for at jeg lige faldt over den 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • theangrybeautynerd

      Knopperne lyder som talgknopper, og der vil skin tonic´en ikke hjælpe.
      Hvis du vil knopperne til livs skal du bruge et produkt med enten BHA eller AHA syre. (Tror BHA vil være bedst)
      – Danish skin care
      – Pudderdåserne
      – Paulas Choice
      Har nogle virkelig gode AHA eller BHA produkter til meget rimelige priser. Du finder dem på min gode produkter liste lige her. http://theangrybeautynerd.bloggersdelight.dk/gode-produkter-til-alle-ny/
      Vil du vide mere om AHA og BHA tryk her. http://theangrybeautynerd.bloggersdelight.dk

      Der er forskel på tør hud. Læs mere her og vend endelig tilbage hvis du har flere spørgsmål http://theangrybeautynerd.bloggersdelight.dk/2014/01/hvad-er-forkellen-er-pa-fedt-og-fugt/

      Rigtig god dag hilsen Henrik 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • LIne

    Hej Henrik 🙂
    tænkte på deres serum er godt nok ikke i en krukke men låget skal skrues af for at få produktet ud, så vil de gode vitamer ect. stadig blive ineffektive efter lidt tid ?
    btw super rart med en beuty blogger der vudere ud fra ingredienser 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • theangrybeautynerd

      Det kan du sagtens. Designet på pumpeflasken er heller ikke de smarteste da der sidder en del creme tilbage som kan være svært at få ud. Jeg blandede selv lidt planteolie i til sidst for at få det sidste ud 🙂

      Fortsat God Dag 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sarah

    Hej Henrik!
    Vil du ikke også lave en anmeldelse af de nye renseprodukter, som Nilens jord lige er kommet ud med? 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • theangrybeautynerd

      Hej sara 🙂

      Jeg har kigget på ingredienserne i renseserien, og det ser rigtig fint ud.
      Det enste jeg kan sætte en finger på er deres renseolie. Ikke fordi den er dårlig men den består bare af abrikoskerneolie og intet andet. Abrikoskerneolie er rigtig fin at rense huden med, men det er mandel, oliven, og kokos også, og koster kun en brøkdel af olien som Nilens Jord tilbyder.

      Rigtig god dag Hilsen Henrik 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Spiser du for lidt frugt og grønt?