Et kig på The Body Shop

Hvordan jeg bedømmer produkter

 

1628180-834629-wooden-judge-s-gavel-isolated-on-white
Hej alle i dejlige læsere på min blog. I går her på bloggen kunne man læse en ret hård kritik af brandet body shop. For nogle er jer kan mit indlæg måske hav været direkte provokerende. Derfor vil jeg gerne prøve at forklare lidt ekstra om hvad der ligger til grund for kritikken.

 

Når jeg laver et indlæg som det om the body shop, så handler det ikke om at jeg hader alle deres produkter eller selve brandet. Det handler om at jeg forventer at et firma med så mange penge bør og skal producere bedre produkter end det de gør. Det er ikke nok at et produkt bare føles godt på huden, det skal også kunne hjælpe huden med at forsvare og reparere sig bedre. Dette gøres bedst hvis produkterne indeholder ingredienser, som publiceret forskning, har vist hjælper huden. Irriterende ingredienser som alkohol, parfume og æteriske olier må ikke være tilstede, eller kun i meget små mængder. Produkterne bør også altid komme i en lys og lufttæt emballage så de sarte ingredienser ikke får muligheden for at oxidere, og blive virkningsløse efter kort tids brug.

 

Det som velformuleret hudplejeprodukter skal indeholde er.

– Antiinflammatoriske ingredienser: Kan eksempelvis være Aloe vera, Kakaosmør eller kamille.

 

– Antioxidanter: (som beskytter huden) kan eksempelvis være. Grøn te, olivenolie, vitamin E eller C.

 

– Celle reparerende ingredienser: (skin-identical ingredients) (som reparere huden) Kan eksempelvis være Glycerin Ceramide 1,2,3 eller Cholesterol.

 

– Celle kommunikeerne ingredienser: (får cellerne til at arbejde hurtigere og opfører sig yngre.) Kan eksempelvis være A vitamin, B3 vitamin eller peptides.

 

Ligegyldig om det er en toner, ansigtscreme, eller serum. Så skal produktet indeholde en god potion af en eller flere af disse ingredienser. Det er ligegyldig om du køber fra det ene eller det andet mærke bare bare produktet indeholder disse ingredienser.

 

Jeg er ligeglad om hvilket mærke det enkelte produkt kommer fra, hvis bare ingredienslisten fortæller mig at indholdet af hudguf er højt, og junkfood som parfume og farve er minimalt eller ikke tilstede, så er jeg glad. Det er i øvrigt derfor at enkelte produkter fra body shop har snige sig ind på listen over gode produkter, da de alle opfyldte mine krav 🙂 Disse produkter er:

 

– Aloe gentle facial wash til Alle hudtyper.

 

– Aloe Calming facial cleancer til tør hud.

 

– Aloe vera dagcreme med spf 15 til normal/ tør hud.

 

– The Body Shop Cocoa Butter Lip Care Stick.

 

– The Body Shop Aloe Lip Treatment.

 

 

Deres aloe vera serum er også et rigtig fint produkt til dem med normal/ tør hud. Serumet er uden parfume og indeholder en del sojaolie samt lidt andre gode ting. Det er et fint serum dog uden at være helt fantastisk, havde man smidt lidt flere lækre ting i, så var det også havnet på listen med gode serum, som alle indeholder en god mængde hudguf.

 

M.V.H. Henrik stifter af The angry beautynerd.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Et kig på The Body Shop