Hvad gør antioxidanter?

Masker

21315-ProductPage_350x262.png


Masker er en af de mest opblæste myter, som findes i skønhedsbranchen. Der findes ca. 4 slags masker.

Muddermasken eller lermasken, kan suge fedt og snavs væk fra den øverste del af huden (kan være en god ting at bruge hvis man har fedtet hud). En muddermaske kan ikke opstramme, firme, flytte rynker eller suge gift væk fra huden. Den sidste del – som altså nogen produkter proklamerer de gør – kan ikke lade sig gøre, da vi ikke har gift i huden.

Peel-off masken virker ved at lægge sig som en hinde over din hud, hvor efter du så kan trække den af som et stykke tape. Det skidt og snavs som lægger øverst på huden vil så side fast på masken. Peel off masker kan ikke opstamme, firme eller flytte rynker, den kan heller ikke fjerne skidt der sidder dybt i huden, kun det overfladiske. Peel off masker kan ikke anbefales da de er alt for hårde ved huden.

Skrubbe masker er en form for gel eller creme, som er tilsat små korn, som sliber huden når man køre hen over den. Huden vil føles meget glat og ren efter en skrubbe tur, da alle hudens døde celler nu er skrubbet væk. Skrubbe cremer kan ikke opstramme eller forfine dine pore, den virker kun på overfladen. ( AHA eller BHA syre er meget bedre og mildere for huden. ) Om kornene kommer fra afrika, chile, kina, eller danmark er lige fedt, de gør alle det samme for din hud, nogle mere agressivt end andre. Hvis du vælger en skrubbecreme er det vigtigt at du er meget meget forsigtig når du skrubber, da du nemt kan komme til at rise huden og skabe inflammation i huden. Vælg dem med meget små korn, eller endnu bedre en fiberklud, den er meget mildere ved huden. Læs hvorfor her.

Fugtmasken er egenlig bare en creme der er lidt federe i konsistensen. Hvis du har tør hud kan du bruge den et par gange om ugen eller efter behov. Du kan sagtens sove med den i stedet for din almindelig creme, eller du kan hvis du har meget tør hud, sove med den hver dag. 

Masker er en extra ting du kan tilføje til din rutine, men på ingen måde en nødvendighed. En god daglig rutine kommer du lagt længere med, ( i målet om en flot hud,) end en maske et par gange om ugen. Du kan også se min video om masker lige her. 

Undgå masker med højt indhold af parfume, alkohol og æteriske olier. ( Æteriske olier = parfume ) Undgå masker der køler eller varmer, de er tit tilsat mentol, mint eller eukalyptus, som er super irriterende og ødelæggene for huden. Masker i krukker er heller ikke en god ide. Læs hvorfor her.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvad gør antioxidanter?