DSC_0250

Dette er en liste med gode hudplejeprodukter til forskellige hudtyper og i forskellige priskategorier. Nedenstående hudplejeprodukter indeholder alle præcist det som huden har brug for.

For at komme på denne liste skal alle produkterne indeholder ingredienser, som publiceret forskning, har vist hjælper huden. Irriterende ingredienser som alkohol, parfume og æteriske olier må ikke være tilstede, eller kun i meget små mængder. Produkterne bør også altid komme i en lys og lufttæt emballage, så de sarte ingredienser ikke for muligheden for at oxidere, og blive virkningsløse efter kort tids brug.

Det som velformuleret hudplejeprodukter skal indeholde er.

– Antiinflammatoriske ingredienser: Kan eksempelvis være Aloe vera, Kakaosmør eller kamille.

– Antioxidanter: (som beskytter huden) kan eksempelvis være. Grøn te, olivenolie, vitamin E eller C.

– Celle reparerende ingredienser: (skin-identical ingredients) (som reparere huden) Kan eksempelvis være Glycerin Ceramide 1,2,3 eller Cholesterol.

– Celle kommunikeerne ingredienser: (får cellerne til at arbejde hurtigere og opfører sig yngre.) Kan eksempelvis være A vitamin, B3 vitamin eller peptides.

Ligegyldig om det er en toner, ansigtscreme, eller serum. Så skal produktet indeholde en god potion af en eller flere af disse ingredienser. Det er ligegyldig om du køber fra det ene eller det andet mærke bare bare produktet indeholder disse ingredienser.

– Rensprodukter

– Toner/ Skin tonic

– AHA/produkter

– BHA-produkter

– Cremer med solfaktor /solcremer

– Cremer u. solfaktor

– Serum

– Masker

– Læbepleje