Drop krukken

Køb aldrig en øjencreme igen

 

Jeg ved det det er svært at tro.

Men der er ingen videnskablige beviser på at øjnene har brug for noget som rasten af ansigtet ikke har. Øjnene har brug for præsis de samme ingredienser som resten af ansigtet.

Antioxidanter, celle reparerende ingredienser (skin-identical ingredients) og celle kommunikeerne ingredienser. Læs mere her https://theangrybeautynerd.bloggersdelight.dk/liste-med-gode-produkter/

Der findes ingen special ingrediens som har videnskabeligt bevis for at kunne løfte, firme, fjene rynker eller mørke render.

Du kan sagtens bruge din ansigtscreme rundt om øjnene, bare søg for at den er fri for parfume, alcohol og andre irriterende stoffer, som citrusfrugter, mint, eukalyptus, og andre æteriske olier. ( Æteriske olier = parfume )

Nogle mennesker kan godt føle at øjenomgivelserne kan virke mere tør og stram ind andre dele af ansigtet. De kan med fordel bruge en lidt federe crem rundt om øjnene. Min pointe er bare der behøves ikke stå øjencreme uden på produktet.

Det de gør med øjen cremer er at give halvt så meget produkt for det dobbelte beløb. Plus tit er der ikke solfaktor i din øjencreme. Så mens rasten af ansigtet forhåbenligt er godt beskyttet, bliver dine smukke øjenomgivelser brændt af solens UV stråler.

Denne artikel er inspireret af:

http://www.cosmeticscop.com/true-or-false-20-beauty-myths.aspx


Bruger du en øjencreme?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Drop krukken