Anmeldelse af Decubal Intensive Cream

Pas på solen!

 

30937-ProductPage_350x262.png

Du kommer til at høre mig sige ordet mange gange inde på denne blog. Ordet jeg tænker på er solbeskyttelse. Ca 70 – 80% af de skader som vi oplever på vores hud er fra solen. Skaderne kan være rødme, rynker, ujævn hudtone, pigmentpletter, tab af fasthed, colageen og mange andre ting. Sandheden er at hvis du vil bevare en smuk og ungdommelig hud livet i gemmen er du nød til at brugen en cream med sol faktor. Alle de cremer og serumer, som gerne skulle indeholde Antioxidanter, Celle reparerende ingredienser (skin-identical ingredients) og Celle kommunikeerne ingredienser. Har ikke en chance for at beskytte og reparere din hud, hvis ikke de bliver bakket op af en velformuleret cream med sol faktor, med minimum spf 15.

Solen udgiver 2 slags stråler som vi bør bekymre os om, UVA/UVB

UVB strålerne er dem vi kender fra om sommeren når det er varmt og solen brænder, det er de stråler som kan give rød og øm hud.

UVA strålerne er de længste ståler og skader ikke kun huden på overfladen, men derimod også dybt i underhuden. UVA strålerne kan også gå i gennem vinduer og skyer, så selvom det er en regnvejrs dag, og du sidder indendøre, tar din hud stadig skade. Derfor skal man altid 365 dage om året bruge en cream med sol faktor, med minimum spf 15 og med både UVA + UVB beskytelse.

Man kan huske forskellen på UVA/UVB, ved at tænke på at UVA står for aging, mens UVB burning.

De active ingredienser der skal være i en solcreme for at den giver den rette UVA/UVB beskyttelse er:

Avonenzone ( også kaldt Parsol 1789 eller butyl methoxydibenzoylmethane) Titanium dioxide, Tinosorb S (Også kaldt bis-ethylhexyloxyphenol methoxyphenyl triazine) eller Tinosorb M (Også kaldt methylene bis-benzotriazolyl tetramethylbutylphenol)— Zink oxid

Der findes mange andre sol ingredienser, men der skal være mindst en af disse ingredienser i, ellers beskytter solcremen ikke som den skal, imod UVA strålerne.

Eksempler på kendte produkter som ikke indeholder den rette UVA beskyttelse, og derved ikke kan anbefales som dag cream.

– Ole Henriksen. Herbal Day Creme with SPF 15,

– Clarins HydraQuench Cream SPF 15,

– Garnier Nutritioniste Moisture Rescue Lightweight UV Lotion SPF 15, og Skin Renew Miracle Skin Perfector B.B. Cream SPF 15. ( Og det er den B.B. cream som Garnier selv siger er Danmarks mest solgte, tankevækene. )

– L`Oreal Paris Age Perfect Anti-Sagging + Anti-Age Spot Hydrating Moisturizer Day Cream SPF 15

kilde: beautypedia.com

Mange af jer syntes nok at solcremer eller cremer med sol faktor kan virke meget fedtet og klistret, på huden. Den gode nyhed er at rigtig mange firmaer er blevet rigtig dygtige til at lave solcremer eller cremer med sol faktor, uden de giver den klistrende fornemelse.

Eksempel på gode sol cremer med UVA/UVB beskyttelse

Til fedtet hud

– Peter Thomas Roth Uber-Dry Sunscreen SPF 30 ca 150 kr for 118 ml føles virkelig som at have intet på. Den indeholder også en smule antioxidanter i form af A,C,E og så er den fri for parfume

Til normal combination hud

– Cerave am lotion spf 30, fyldt med gode hud identiske ingredienser. Uden parfume ca 120 kr for 88 ml på ebay

Til tør hud

– Clinique sun spf 30 body creme uden parfume ca 215 kr. Cremen kan sagtens bruges i ansigtet, faktisk er denne cream præsis den samme cream som Clinique sun spf 30 face cream, der også koster 215 kr men til gengæld inderholder den kun 50 ml. Hvor body cremen indeholder 150 ml, Denne cream er fyldt med antioxidanter som beskytter huden lidt extra.

Hvis du syntes at det med sol faktor året rundt, lyder som det rene vrøvl, så tjek bare de dele af kroppen som næsten aldrig ser solens lys, kig på undersiden af din arm. Prøv at lægge mærke til hvor fin og jævn den er i forhold til den anden side af armen, som er lagt mere ujævn.

Bruger du produkter med sol faktor hver dag?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Anmeldelse af Decubal Intensive Cream