Pas på solen!

En klassiker er født

Resource-1

Den er lille den er fix, og de fåtal af ingredienser som den indeholder, virker bare.

Decubal Lips & Dry Spots balm er et af disse produkter som jeg godt tør kalde et multiprodukt til flere problemer. Først og fremmest er det en pokkers god læbe balm, der med sit høje indhold af fedtstoffer straks gør at læberne kommer på rette køl igen. Den indeholder også Salicylic Acid som blidt hjælper med at fjerne de døde tørre hudceller så læberne igen fremstår bløde og vel plejede.

Decubal lip balm indeholder vaseline, Konsistensen er fedtet så hvis man ikke er til fedtede læbepleje så er den nok ikke noget for dig. Jeg bruger den kun om natten da produktet ikke indeholder solfaktor.

Du kan også bruge produktet til andre ting som tørre neglebånd, tørre pletter som på ansigt og albuer, og hvis man er forkølet kan den bruges under næsen når man har tørret de gule klatter væk.

Jeg har personligt brugt min Decubal lib balm hverdag i 1 år og jeg har stadig mere tilbage. På et tids punkt troede jeg at produktet var ved at høre op, så jeg klippede tuben op, og der lå lige til en rum tid endnu, fantastisk.

Decubal lib balm er fri for parfume og farve, og den er kun konserveret med vitamin E.

Den koster ca 60 for 30 ml på apoteket

Bonus info:

Decubal lip balm minder uroligt meget om et andet produkt som efterhånden har fået kultstatus, produktet jeg her tænker på er. Elizabeth Arden Eight Hour Cream Skin Protectant.

Produkterne er næsten idendiske, men 3 ting skiller dem ad.

Pris: Decubal 60 kr for 30 ml Elizabeth Arden 295 kr for 50 ml

Parfume: I modsætning til Elizabeth Arden, indeholder Decubal ikke parfume. da parfume ikke er hudpleje.

Eksfoliering: For at Salicylic Acid kan eksfolierer ordenligt har videnskaben slået fast at et produkt skal have en PH værdi mellem 3 – 4. Er produktets PH værdi under 3 kan produktet være for irriterende for huden, og hvis PH værdien ligger for langt væk fra 4, lad os sige 4,7 – 5 så mister Salicylic Acid evnen til at kunne eksfolierer.

Mens Decubal lip balm har en PH værdi på mellem3 – 4 ( kilde pudderdåsen.dk ) så fejler Elizabeth Arden Eight Hour Cream Skin Protectant, med en for høj PH værdi. ( kilde http://www.paulaschoice.com/beautypedia-skin-care-reviews/by-brand/elizabeth-arden/_/Eight-Hour-Cream-Skin-Protectant )

Ingrediensliste på Eight Hour Cream Skin Protectant:

Active: Petrolatum (56.8%), Other: Lanolin, Mineral Oil, Fragrance, Salicylic Acid, Propylparaben, Castor Oil, Corn Oil, Tocopherol, BHT, Iron Oxides

Ingrediensliste på Decubal lip balm:

Petrolatum, Lanolin, Paraffinum Liquidum ,Cera Alba, Salicylic Acid, Tocopherol, Ricinus Communis Oil


Hvilken læbe-balm bruger du ?

3

  • Stort (og lidt forsinket) tillykke med din blog, Henrik. Jeg er sikker på, du kommer til at elske blogland endnu mere – nu som udøver.

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • theangrybeautynerd1359055469082

      Tak for det, men det er også først nu jeg føler at den er klar til at blive vist frem. Held og lykke med Danish B.A

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Et stort (og lidt forsinket) tillykke med din blog, Henrik. Jeg er sikker på, at du kommer til at elske blogland…nu også som udøver.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pas på solen!