Anmeldelse af Clinique Clarifying Lotion Mild

Anmeldelse af Decubal 2 in 1 face cream for men

Resource.aspx

 

Engang imellem støder jeg ind i produkter, som både glæder og overrasker mig.

Decubal 2 in 1 face cream for men, er sådan et produkt. Det indeholder blandt andet hudidentiske ingredienser, som hjælper med at give og holde på fugten, i form af hyaluronsyre, ceramide, glycerin og cholesterol. Udover dét, så indeholder den antioxidanter, som beskytter huden, i form af shea butter, mandelolie, vitamin E, og aloe vera.

Det er en meget tynd creme, næsten flydende. Den er pakket lys og lufttæt, i en pumpe der sørger for at hele produktet kommer op.

Dette er nok et af de bedste produkter, hvor der står mand på, som jeg har set til dags dato. De fleste mande produkter er altid fyldt med alkohol, mentol, eller andre hudirriterende ingredienser – men ikke den her. Den er endda uden parfume!

Hvis bare alle firmaer gad at lave hudpleje produkter, fyldt med ingredienser som den her, så var der slet ikke brug for mig:)

Produktet egner sig nok bedst til den lidt tørre hudtype, personligt syntes jeg den var lidt fedtet på min hud. Cremen koster 100 kr. for 50 ml. på apoteket.

Det kan i øvrigt sagtens bruges af kvinder, da mænd og kvinders hud skal have præcis de samme ingredienser, i form af:

 •  Antiinflammatoriske ingredienser, som bekæmper inflammation i huden. Kan eksempelvis være aloe vera, kakaosmør eller kamille.
 • Antioxidanter (som beskytter huden). Kan eksempelvis være. Grøn te, olivenolie, vitamin E eller C.
 • Celle reparerende ingredienser (skin-identificer ingredients) (som reparerer huden). Kan eksempelvis være Glycerin Ceramide 1,2,3,4,5,6 eller Cholesterol.
 • Celle kommunikerende ingredienser (som får cellerne til at arbejde hurtigere og opfører sig yngre). Kan eksempelvis være A vitamin, B3 vitamin eller peptides.


Rigtig god dag.

Mvh. Henrik, stifter af Theangrybeautynerd.dk

2

 • rikke

  Hej Henrik! 😀
  Jeg kom lige til at tænke på noget..hvad er forskellen på mande- og kvinde hudpleje produkter? Selvfølgelig ingredienserne, men kan mænd ikke bruge en creme fra f.eks. Ole Henriksen, som kvinder også bruger?
  Knus Rikke

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • theangrybeautynerd1359055469082

   Hej Rikke.
   Der er ikke nogle forskel, eller specielle ingredienser i, som ikke er i andet hudpleje hvor der ikke står mand på. Det er ren markedsføring, for at få mænd til at købe mere hudpleje. Men man skal se sig for hvis man køber produkter hvor der står mand på, fordi de fleste produkter tit er fyldt med irriterende ingredienser som alkohol eller mentol. De ingredienser kan give en kølene fornemmelse på huden, som folk så forbinder med at produktet virkelig arbejder. Men i virkeligheden er det dine hudceller som siger at du skal tage produktet af fordi du irritere dem.
   Læs mere om hvorfor det er skidt når hudpleje køler og prikker her. https://theangrybeautynerd.bloggersdelight.dk/2013/01/fkgpojgepojgepogepo/

   Jeg ved det kan være svært at forstå at industrien snyder så meget, men det gør de og det er en milliard forretning. Det er også relativt nemt at snyde os forbrugere da næsten ingen er i stand til at læse en ingrediens liste. Et produkt kan sagtens føles vidunderligt på huden og være fyldt med irriterende ingredienser som bare venter på at slå til. Rigtig mange rynke cremer, serumer indeholder tit en slags makeup som giver en lækker glød når man lægger det på. Folk får så at vide at det er den specielle ingrediens i produktet som allerede viser sine magiske evner, hvor sandheden så bare ligger i det farvestof man har puttet i cremen 🙂

   Rigtig god dag

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Anmeldelse af Clinique Clarifying Lotion Mild