Smukke fødder til sommer

Du bliver snydt!

2219643-hovedpine

For år tilbage før jeg vidste det jeg ved i dag, gjorde jeg som de fleste andre mennesker gjorde når de handlede hudpleje. Jeg handlede med hjertet og ikke med fornuften. Jeg stolede på de smukke mennesker i butikkerne, kosmetologen, og de urealistiske reklamer hvor alle har en hud som end ikke børn kan få.

Jeg var en af de personer, som ville gøre alt for min hud. Jeg købte billige produkter, dyre produkter, gik til kosmetolog, læste blade magasiner kiggede videoer på youtube, brugte masker, skrubbe cremer, dampede min hud frøs min hud, brugte æteriske olier osv. – kort sagt: jeg gjorde alt det, som jeg fik at vide, var godt for huden.

Men jeg var aldrig tilfreds, kun fattigere. Jeg syntes aldrig, produkterne virkede, som firmaet bag, eller kosmetologen sagde de ville.

Jeg ved i dag at det ikke kun var spild af tid og penge, men også en god måde at ødelægge huden på. Her er hvorfor.

Bare fordi du køber et produkt ved en kosmetolog er det ikke det samme som produktet har en super kvalitet. Der findes massere af kosmetologer der sælger produkter i krukker og med et højt indhold af parfume og alkohol.

Hos de fleste forretninger der sælger hudpleje, får personalet en ekstra bonus, hvis de sælger et bestemt mærke den pågældende uge.

De fleste blade og magasiner bliver betalt af creme firmarene for at putte deres navn i bladet.

De fleste mennesker der anmelder produkter på nettet ved ikke hvad deres hud har brug for, og tror bare fordi de nettop ikke slår ud eller produktet føles godt på huden, at så er det et godt produkt. De ved ikke hvad en produkterne skal og ikke skal indeholde for at være gode. Her er en dame som ved hvordan man anmelder produkter. 

Masker kan ikke udføre mirakler, og er absolut ikke den vigtigste del af din hudpleje. Mange masker gør også langt mere skade end gavn, for din hud. Læs mere om masker her.

Du må ikke dampe eller fryse din hud. Det kan godt være at det føles dejligt for dig men dine dyrebare hudceller vrider sig i smerte.

Æteriske olier er intet andet end parfume. Og din hud holder ikke af dem, kun din næse.

Tro ikke på at dyre produkter nødvendigvis er bedre eller sundere end de billige.

Når noget prikker eller køler på din hud betyder det ikke at det virker. Det er din hud der fortæller dig at du skader dens celler. Læs mere her

70 – 80 procent af det hudpleje man kan købe er enten ligegyldigt, eller også er det decideret irriterende for huden, og kan nedbryde cellerne, samt skabe inflammation i huden.


Plejer du din hud rigtigt?

4

 • Mille

  Super fedt indlæg! 🙂 og hvor har du bare ret. Du har lige sat ord på mine tanker. Jeg bruger en fugtmaske fra Origins, som hedder “Drink up”. Ved du, om den er ok?
  Tak for en super fed blog, som jeg er ved at læse helt igennem 🙂 fedt at se du gør så meget ud af det!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • theangrybeautynerd1359055469082

   Tak for de søde ord mille. Jeg har før skrevet på min blog at jeg ikke af fan af æteriske olier da de kun gavner din næse og ikke din hud. og dem er der desværre rigtig mange af i origins produkter, også i den maske du her nævner. Heldigvis er der også nogle gode fugtgivende ingredienser i, så ens hud vil få et fugt boost. Jeg kan med god samvittighed ikke anbefalde masken, da jeg mener at parfume indholdet er alt for højt. Men jeg vil også godt tilføje at if it´s not broke don´t fix it, så hvis du er rigtig glad for masken så bliv endelig ved med at bruge den.
   Når du engang har brugt masken op kan du evt tjekke dette link beautypedia.com/ – her Finder du anmeldelser af over 40000 tusinde produkter ud fra publiceret forskning. Mærker som, La mer, Clinique, og Ole Henriksen er blevet anmeldt hér. Bruger selv denne side rigtig meget, og den er også skyld i, at jeg opdagede hvor meget snyd der er i hudpleje brancen.
   PS Estee Lauder som i øvrigt ejer Orrigins, har lavet en rigtig god maske kaldet
   Resilience Lift Extreme Ultra Firming Mask, den indeholder også em masse gode fugtgivende ingredienser, bare med langt mindre parfume. Og du kan, som med alle andre fugtmasker også bruge den om natten i stedet for din creme, engang imellem. Rigtig god dag hilsen T.A.B.N 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mille

   Tak for svar! 🙂 jeg ville ikke ligefrem sige, at Origins er mit favorit mærke inden for hudpleje. Det er selvfølgelig helt fint, men jeg havde ingen anelse om, at der var alt det skidt i. Det var virkelig en øjenåbner for mig. Så jeg kommer helt sikkert ikke til at købe deres produkter igen. Jeg har også en scrub derfra (har kun én enkelt gang tilbage i den) som hedder Modern Friction. Den er giver dejlig blød hud, men den gør min hud meget varm og prikkende (ikke et godt tegn, I know. Men det var først da jeg læste et af dine indlæg jeg blev klar over det. Har altid fået af vide, at hvis det prikker i huden, så er det for det “virker”) og så dufter den virkelig meget af citrus, som jeg læste i et af dine andre indlæg ikke var godt. Desuden får jeg den på en eller anden både altid i øjenkrogen uanset hvor godt jeg passer på. Tror hver gang, at jeg bliver blind! For hooold da op, det svier virkelig!!
   Nu er jeg så på jagt efter en ny scrub. Kan du anbefale en god en? som kan købes i enten Matas, Magasin eller på apoteket. Jeg har haft lidt kig på den nye fra Rudolph Care. Kender du noget til den?
   Håber ikke du er faldet i søvn i denne lille roman her, hehe 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • theangrybeautynerd1359055469082

   Hej mille, jeg er kun glad for at kunne hjælpe.
   Hvis jeg var dig ville jeg hellere prøve at kigge på min gode produkter side, for at finde de bedste AHA eller BHA produkter. Disse produkter fjerne de døde hudceller langt mere effektivt og blidt end en gammeldags skrubbe creme. (Husk at vælge en af dem til din hudtype) 🙂
   Læs mere om AHA og BHA her.
   https://theangrybeautynerd.bloggersdelight.dk/2013/05/eksfolier-huden/.

   Hvis du ikke lige tør kaste dig ud i det lige nu, så syntes jeg i stedet du skulle anskaffe dig nogle fiberklude, som du kan bruge sammen med din ansigtvask. Jeg bruger min ved at rense mit ansigt, først med hænderne i ca 10 – 20 sek i tempererede vand, derefter tar jeg min fiberklud, som er let våd, og tørre rensen af med. det er langt bedre billiger, og blidere for huden. 🙂
   Læs mere her https://theangrybeautynerd.bloggersdelight.dk/2013/04/billig-og-bedst/

   PS jeg køber mine i bilka 10 stk for 50 kr , og så bruger jeg en lille bambus skål fra ikea til ca 30 kr til at fylde vand i. Så sviner det ikke så meget 🙂
   Jeg ligger dem til vask efter 2 – 3 ganges brug.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Smukke fødder til sommer