The Angry Beauty Nerd er hoppet på Bloglovin

Solcremer der ikke fedter

1720

 

Sommeren er snart slut, men det betyder ikke at solcremen skal lægges væk. Hvis man vil bevare en smuk hud længst mugligt, skal man bruge en sol creme, eller creme med sol faktor hver dag året rundt, med min spf 15, som både beskytter mod UVA/UVB strålerne. Læs mere om solbeskyttelse her: https://theangrybeautynerd.bloggersdelight.dk/2013/01/pas-pa-solen/

Mange kan ikke lide cremer med faktor da de syntes de fedter for meget, så derfor har jeg samlet de bedste ikke klistrende solcremer til dig lige her. Ingen af dem indeholder selvfølgelig høje mægter alkohol parfume og æteriske olier.

Af dem jeg selv har prøvet er. Neutrogena Ultra Sheer Dry-Touch Sunblock SPF 30 + 45, og Peter thomas roth Uber-Dry Sunscreen SPF 30. De føles begge som at have intet på, jeg bruger selv den sidste da den indeholder flere antioxidanter og er fri for parfume.:)

De andre har jeg ikke selv prøvet, men jeg har ladet mig høre at de også føles meget lette. Hvis man har tør hud skal man have en creme eller serum inden under da solcremerne ikke giver meget fugt. Men det er jo også meningen, da de er designet til fedtet hud som ikke har så meget behov for fedt og fugt.

Paulas Hydralight er den dyreste af solcremerne, men det er også den der indeholder flest antioxidanter. Cremen skulle på trods af at den kun indeholder fysiske solfiltrer, i form af titanium dioxide og zink oxid, være utrolig god til fedtet hud, og ikke efterlade et hvidt skær, som de solfiltre normalt plejer. Så har du meget sart hud der ikke er så vild med de kemiske filtre, så kunne denne være et godt bud. Den står i hvert fald på min liste over nye produkter som jeg snart skal prøve. Man kan også bestille prøver på hendes hjemmeside, samt der er 30 dage fuld returret på alle produkterne, så hvis du ikke syntes produktet lever op til dine krav, skal du bare returnere dem igen. Har selv prøvet det og det er en super kundeservice.

Håber du kan få glæde af listen rigtig god sommer 🙂

 

– Vichys SPF50+ Mattifying face fluid dry touch. Spf 30 Med parfume

– Vichys SPF50+ Mattifying face fluid dry touch. Spf 50 Med parfume Kan fås på apoteket for ca 150 kr for 50 ml

 

– Neutrogena Ultra Sheer Dry-Touch Sunblock SPF 30 Med parfume

– Neutrogena Ultra Sheer Dry-Touch Sunblock SPF 45 Med parfume

Begge kan købes på ebay for ca 100 kr for 88 ml med fragt http://www.ebay.com/sch/i.html?LH_BIN=1&_sacat=0&_from=R40&_nkw=Ultra+Sheer+Dry-Touch+Sunblock+SPF+30&_sop=15

 

– La Roche-Posay Anthelios XL Dry touch gel-cream SPF 30 uden parfume

– La Roche-Posay Anthelios XL Dry touch gel-cream SPF 50+ uden parfume. Begge kan købes på apoteket for ca 150 kr for 50 ml

 

– Peter thomas roth Uber-Dry Sunscreen SPF 30

koster ca 150 på ebay for 118 ml

 

– Paulas choice Hydralight Shine-Free Mineral Complex SPF 30

230 kr for 60 ml

http://www.paulaschoice-eu.com/shop/skin-care/moisturisers-with-spf

 

Hvilken solcreme er din ynglings ?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

The Angry Beauty Nerd er hoppet på Bloglovin