Måske verdens billigste, kemiske peeling(?)

Undgå brølere

BROeL


Det kunne være så nemt at handle hudpleje, men med alle de løgne som industrien igennem tiden har bygget op, så er det nu i stedet en jungle. En jungle med fælder – 
mange fælder! Her er nogle af de værste brølere man kan begå når man handler.

Undgå krukker da de er uhygiejniske og ikke kan holde antioxidanterne stabile. Læs mere om hvorfor krukker er skidt her.

Tro ikke på at dyre produkter nødvendigvis er bedre eller sundere end de billige.

Køb aldrig en øjencreme igen. Øjencreme er ikke andet end en almindelig creme i en mindre krukke til den højre pris. Læs mere om hvorfor øjencremer er ligegyldige her

Undgå høje mængder parfume og æteriske olier. De dufter måske godt, men duft er ikke hudpleje.

Læs mere om hvorfor duft er skidt her.

Bare fordi der står naturlig eller økologisk på produktet, så betyder det ikke det samme, som at det nødvendigvis er super kvalitet. Faktisk indeholder en stor del af de naturlige og økologiske produkter ofte meget parfume og alkohol. Læs mere her.

Bare fordi en sælger eller kosmetolog fortæller dig noget godt om et produkt, er det nødvendigvis ikke sandt. Der findes massere af kosmetologer der sælger produkter i krukker og med et højt indhold af parfume og alkohol. Hos de fleste forretninger der sælger hudpleje, får personalet en ekstra bonus, hvis de sælger et bestemt mærke den pågældende uge. Mange af dem ved heller ikke noget om hvordan man læser en ingrediensliste. De får bare nogle produkter udleveret fra producenten, som så træner dem i at fortælle om produktet, så det sælger bedst muligt. Det er også derfor jeg tit hører de søde sælger sige ting som: “Æteriske olier er ikke er parfume. Det er naturlige olier der er gode for huden.” Eller: ”Ja der er alkohol i produkterne, men det skader bestemt ikke, for det har producenten selvfølgelig tænkt over.”

Så de søde sælger eller kosmetologer lyver nødvendigvis ikke, de har bare fået en god historie fra producenten, som de så tror på, og sælger videre.

Køb en solcreme. Har du ikke en creme eller solcreme med min. spf 15 så køb en nu ! Læs mere om solcreme her


Er du faldet i nogle af fælderne?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Måske verdens billigste, kemiske peeling(?)