Brevkassen forbedring af ar fra akne

Et kig på Danish Skin Care?

samlet-normal.w240.h240

 

 

Danish Skin Care er et firma, der efterhånden har nogle år på bagen. Det er stiftet af Mads Timmerman, som selv har haft meget akne som ung. Mads havde prøvet mange kure og cremer men uden den store effekt. Ja, han har faktisk før han startede sit firma solgt Ole Henriksen produkter på nettet. 🙂

Mads er udannet kosmetolog, og har ifølge ham selv bestået med topkarakter. Ifølge Mads består rigtig meget af en kosmetolog-uddannelse i at lære at sælge, (og det er også det indtryk jeg har af branchen). I løbet af uddannelsen gik det op for Mads, at meget af det man lærer på forløbet, ikke helt stemmer overens med, hvad den videnskabelige verden har at sige.

Mads har dykket ned i den videnskabelige dokumentation, og har opdaget at rigtig mange af os – inklusiv ham selv – bliver rigtig godt og grundigt snydt når vi køber hudpleje. Derfor besluttede Mads sig for at stifte siden Danish Skin Care, hvor han til at starte med gav råd og vejledning til andre forvirrede hudplejesjæle. Efter noget tid, da Mads bliver mere kendt, beslutter han sig for at lave sin egen serie ud fra den viden han har tilegnet sig gennem årene. Mads’ mål med serien har fra starten været, at den skal være mild dvs. fri for parfume, alkohol og andre irriterende ingredienser, samt at den skal være enkel og effektiv. Den endelige serie er sjovt nok kommet til at hedde Danish Skin Care 🙂

Jeg har selv i tidernes morgen prøvet produkterne, dvs. undtagen den røde, da der er kommet en ny en af slagsen i mellemtiden, som indeholder BHA-syre i stedet for AHA-syre. Læs om forskellen her

Jeg brød mig personligt ikke om konsistensen, men det er jo en smagssag. Nogle mennesker med tør hud elsker eksempelvis A-derma cremen, mens andre med tør hud måske syntes den virker lidt fedtet. Men det rykker ikke ved at Mads har puttet nogle virkelig lækre ingredienser i hans produkter. Alle har de videnskabelig dokumentation for at hjælpe huden.

Mads’ dag- og natcremer er lavet i tre versioner. En til fedtet, normal og tør hud. De indeholder alle gode ingredienser som:

– Grøn te = antioxidante
– A vitamin = Celle kommunikeerne ingrediens
– E vitamin = antioxidant
– Aloe vera = Antiinflammatoriske ingrediens

Derudover indeholder alle dagcremerne  spf 15. Og ansigtsvasken er der lavet én af, som går til alle hudtyper. Dog mener jeg at har man rigtig tør hud, bør man bruge en creme eller olie rens, da rense der skummer godt kan være lidt for udtørrene for os med meget tør hud.

Det sidste produkt er hans Smooth Skin Daily Exfoliator, som er et produkt med BHA-syre. Det er et produkt der kan eksfolierer huden, så den fremstår yngre og mere frisk. Dette er ifølge Mads selv hans bedst sælgende produkt – og med god grund. For der findes faktisk ikke mange gode produkter på markedet med BHA-syre. Dette produkt er super fordi, PH-værdien ligger på mellem 3–4, hvilket gør at syren virker bedst muligt. Udover det, er det pakket lys og luft tæt, samt fri for irriterende ingredienser som parfume og alkohol.

 

Jeg syntes Mads har gjort et rigtig godt stykke arbejde med hans produkter. De gør alt det man bør forvendte af  gode hudplejeprodukter. De er fri for parfume og alkohol. De indeholder kendte ingredienser som forskning har vist virker, og så er de pakket lys og luft tæt,så ingredienserne holder sig stabile og friske længere. Jeg ser med stor håb frem til, hvad Mads ellers kan finde på i fremtiden.

Jeg har dog 4 ønsker for kommende produkter, som jeg tror ville gøre denne serie endnu bedre.

1. Lidt flere celle reparerende ingredienser, i form af eksempelvis, Ceramide 1,2,3, Cholesterol eller hylanyronsyre ville klæde i cremerne.

2. En mælke eller olie rens til dem med meget tør hud.

3. Et læbeprodukt med solfaktor.

Til sidst har jeg ikke andet at tilføje end at Mads forhåbentlig får succes med hans produkter og at andre forgåbenlig bliver inspireret af ham, så vi får endnu flere kvalitetsprodukter at vælge imellem.

God dag hilsen Henrik / The Angry Beauty Nerd.

 

 

 

2

  • Hanne

    Egentlig ikke en kommentar – men skal du ikke snart vide noget om Pierre Fabre og dermed Avène, A-Derma, Ducray og Klorane? Og måske Apotekets hastigt voksende hudplejeserier?
    Jeg mangler en mailadresse til dig, der ikke er kommentarrelateret:) .

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • theangrybeautynerd

    Hej Hanne min mail er silvermus@hotmail.dk 🙂
    Med hensyn til dit spørgsmål er jeg lidt usikker på hvad du mener 🙂 Er der noget bestemt om de produkter som du gerne vil have svar på 🙂

    M.V.H. Henrik 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Brevkassen forbedring af ar fra akne