Brevkassen: Sart hud og rødme

Brevkassen: Nem hudplejerutine

Her kan du læse hvorfor jeg ikke kunne anbefalde din solcreme fra Dermalogica

http://www.paulaschoice.com/beautypedia-skin-care-reviews/by-brand/dermalogica/clean-start/_/Clean-Start-Brighten-Up-SPF-15

http://www.paulaschoice.com/beautypedia-skin-care-reviews/by-brand/dermalogica/clean-start/_/Clean-Start-Welcome-Matte-SPF-15

 

Solprodukter

Begge solcremer er lette og derfor egnet til normal/combineret/fedtet hud. Den blå af dem indeholder en lille smule farve for at cremen ikke skal virke hvid på huden. Begge cremer indeholder selvfølgelig antioxidanter og andet godt. 🙂 Køb et par prøver så kan du altid se hvilken en du falder for.

http://www.paulaschoice-eu.com/resist-super-light-daily-wrinkle-defense-spf-30.html#.UqJDwxZHYy4

http://www.paulaschoice-eu.com/hydralight-shine-free-daily-mineral-complex-with-spf-30-with-antioxidants.html#.UqJD0xZHYy4

 

Alle cremerne uden solfaktor indeholder ingredienser som hjælper huden med at holde sig i god form. Den nederste som kommer i grøn indpakning, er den fedeste af dem. Igen køb et par prøver af hver, og se hvilken der føles bedst for dig

http://www.paulaschoice-eu.com/skin-balancing-invisible-finish-moisture-gel.html#.UqJEKBZHYy4

http://www.paulaschoice-eu.com/hydralight-moisture-infusing-lotion.html#.UqJEDBZHYy4

http://www.paulaschoice-eu.com/resist-anti-aging-clear-skin-hydrator.html#.UqJEVhZHYy4

http://www.paulaschoice-eu.com/earth-sourced-antioxidant-enriched-natural-moisturizer.html#.UqJEbRZHYy4

 

Du kan også prøve Danish skin care hvor du lige nu får alt hvad din hud behøver, med rens, BHA syre 2%, dagcreme med spf 15 og natcreme, til 500 kr med fragt.

http://shop.danishskincare.dk/produkter/59-juletilbud-2-samlet-hudplejesaet/

 

Håber virkelig det her kan hjælpe dig. God jul hilsen Henrik

7

  • Lise

    Tusind, tusind tak for dine brugbare svar 🙂 Det hjalp mig meget i min forvirring. Jeg har lige et sidste spørgsmål: kan både dag- og natcreme bruges i øjenomgivelserne?

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lise

    Jeg har lige nogle ekstra spørgsmål – håber det er okay 🙂

    1. Skal jeg rense huden to gange om dagen? Jeg synes nemlig jeg læste på din blog at en gang om dagen var nok, og så man bare kunne bruge en våd vandrondel om morgenen til at fjerne overskydende fedt.
    2. Ville Plaisirs 3-i-1 serum være fin til om aftenen? Eller er Paula’s Choice produkterne bedre?
    3. Hvilket af hudplejeprodukterne til om aftenen, tror du, vil være bedst til at mindste aknear og gøre hudtonen mere jævn?
    4. Er danish skincare-serien ligeså godt som Paula’s Choice-produkterne? Jeg tænker bare på, om der er er lige så meget “godt” i cremerne, som der er i Paula’s Choice produkterne. Jeg har også læst før, at man ikke skal købe alle hudplejeprodukter fra samme mærke, fordi alle produkter ikke er gode. Men i DanishSkinCare er de alle gode?
    5. Jeg undrer mig bare lidt over, at du ikke har anbefalet nogle produkter fra Clear Anti-Blemish-serien fra Paula’s Choice, som skulle bekæmpe akne. Er produkterne for skrappe, eller vil du ikke mene, at det passer til min hud?

    Undskyld hvis jeg spørger for meget 🙂
    Mvh Lise

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • theangrybeautynerd

      1. Hvis du føler din hud har det bedst med en gang er det super. Bare husk at vask om aftenen er vigtigst

      2. Der findes dårlige, gode og rigtig gode produkter, men ikke et bedste. Plasir 3 in 1 er et rigtig godt produkt med mange fine ingredienser, så hvis du føler at det giver den tilstrækkelig mængde fedt og fugt til din hud, så bliv endelig ved med at bruge det om aftenen i stedet for en creme.

      3. BHA produktet vil med tid forbedre dine ar og din hudtone 🙂

      4. Både Paulas choice og Danish skin care indeholder super ingredienser, hvad man fortrækker kommer helt an på smag og behag med hensyn til hvordan man som person opfatter konsistensen af produkterne på ens hud. Indtil nu kan alle Danis skin care produkter anbefales da de alle er af høj kvalitet uden irriterende ingredienser.

      5. Det samme kan siges om paulas choice. Dem fra Clear Anti-Blemish-serien har jeg bare ikke nået at skrive ind
      Ektra info: Paulas CLEAR Extra Strength Anti-Redness Exfoliating Solution With 2% Salicylic Acid. Er det samme BHA produkt som hendes Skin Perfecting 2% BHA Liquid Exfoliant bare i forskellig indpakning, men til samme gode pris 🙂

      Rigtig god dag og spørg endelig en anden gang. Hilsen Henrik 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lise

    …og det kan være, det slet ikke er nødvendigt med ‘hudguf’ i dagcremen? Får huden nok ‘hudguf’ i natcremen og man så blot kan bruge en solcreme om dagen, eller?

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lise

    Hej Henrik 🙂
    Jeg har modtaget produkterne fra DanishSkinCare idag og er rigtig spændt på at komme igang med at bruge dem.
    Jeg vil blot sige tusind tak for din hjælp! Så personlig hjælp får man sjældent andre steder. Så tusind tak fordi du tog dig tid til det!
    Vh Lise

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • theangrybeautynerd

      Jeg ønsker dig alt muligt held og lykke. Håber du kan lide konsistensen på cremerne. Du er altid velkommen til at spørge hvis der er noget du kommer i tanke om. Husk nu at starte forsigtigt ud, sådan at du starter med at bruge den røde flaske hver anden dag i starten.
      Rigtig God jul og lad mig endelig vide hvordan det går dig, på den anden side af nytår. Hilsen Henrik 🙂
      PS hvilket sæt endte du op med? Det til kombineret hud eller det til fedtet ?

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Brevkassen: Sart hud og rødme