Har du læst den?

Ugens produkt: Clinique sun spf 30 body creme

020714352943_1_Clinique_Body_Cream_Spf_30

Den første forårssol er efterhånden begyndt at kaste sine dejlige stråler ned til os, og netop derfor er det ekstra vigtigt at finde en ansigtcreme eller solcreme med minimum spf 15, samt rigtig UVA og UVB beskyttelse frem. Derfor har jeg i denne uge valgt at kåre Clinique sun spf 30 body creme til ugens produkt. For mig er de tre vigtigste punkter ved en solcreme at.

1. Den beskytter korrekt mod både UVA/UVB strålerne.

2. Den føles dejlig og behagelig at have på.

3. Prisen skal være lav. Jeg bruger en del solcreme da det er vigtigt for mig at at være fuldt dækket ind. Jeg smøre både på hals, nakke, øjne og øre, da alle dele er udsat for solens dejlige men også hudødelæggene stråler.

Clinique´s sun spf 30 body creme opfylder præcis de krav, og lidt mere til. Den koster ca 200 kr for 150 ml. hvilket er en meget rimelig pris. Cremen indeholder endda også en god potion antioxidanter som hjælper yderligere med at forsvare huden. 

OBS! Vær opmærksom på at Clinique har lavet 2 cremer, den ene hedder Clinique sun spf 30 face creme, mens den anden hedder Clinique sun spf 30 body creme. De 2 cremer er fuldstændig ens bortset fra at face cremen kun indeholder 50 ml. for ca 200 kr. mens bodycremen indeholder 150 ml. for samme pris. Så derfor bør du vælge bodycremen da du får meget mere creme for dine penge. De 2 cremer er 100% identiske, så vær derfor ikke bekymrede for at der står body på den. Du kan sagtens bruge den i ansigtet. Cremen er relativ fed, så den passer bedst til tør hud, og er som med alle andre produkter fra Clinique, er den 100% fri for parfume 🙂

Rigtig god solskinsdag M.V.H. Henrik 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Har du læst den?