Det lille tip: Klip i dine cremer

Månedens ingrediens: Niacinamide/ B3 vitamin

Olay_Regenerist_Serum_3_Point_Super_Serum_50ml_1374054315   Niacinamide også kaldet B3 vitamin er en forholdsvis ny ingrediens i hudpleje. Den har dog hurtig fået anderkendelse af mange eksperter da den har nogle rigtig gode forskningsresultater bag sig. Niacinamide er en cellekommunikerene ingrediens, det vil med andre ord sige en ingrediens som kan tale med dine celler i huden og få dem til at arbejde hurtigere, og opfører sig yngre. (Lidt ligesom vitamin A.)  

Men niacinamide kan meget mere end det. Ved brug af regelmæssig solbeskyttelse kan niacinamide også øge hudens ceramideblanding, og derved hjælpe med at holde bedre på fugten og vandet i huden. Ved brug af produkter med et indhold på mellem 3 – 4 procent, kan niacinamide også hjælpe mod pigmentering, og give huden mere frisk og klar udstråling. En anden super ting ved niacinamide er også at det er noget nemmere at stabilisere end eksempelvis C og A vitamin. Og så nedbrydes niacinamide heller ikke selvom det ser lys, som eksempelvis Antioxidanter og A vitamin gør.  

Hvis nogle skulle være interesseret i at prøve produkter med et højt indhold af niacinamide har jeg et par forslag her. Vær dog opmærksom på at jeg ikke kender det præcise indhold. Produkterne på listen er valgt fordi de selvfølgelig er gode produkter med gode ingredienser, men også fordi niacinamide står højt på ingredienslisten.    

– Olay Regenerist Regenerating Serum Uden parfume ca 100 kr på ebay for 50 ml

– Olay Regenerist Micro-Sculpting serum. Uden parfume ca 150 kr.

– Olay Regenerist 3 point super serum. Kan fås i matas til ca 250 for 50 ml. (Indeholder parfume)

– Paulas Choice RESIST Pure Radiance Skin ca 250 for 30 ml

– Paulas choice Skin Balancing Pore-Reducing Toner ca 190 kr for 190 ml

– Pudderdåsernes Alt i en creme med 1% niacinamide. Ca 150 kr for 150 ml

– Decubal face vital cream ca 100 kr for 50 ml  

– MIRACLE SKIN CREAM ANTI-AGE SKIN BEAUTIFIER. Ca 100 kr for 50 ml (indeholder en del parfume.)  

Husk at du kan finde flere artikler om ingredienser lige her: Rigtig god dag, og spørg endelig hvis i har nogle spørgsmål. M.V.H. Henrik 🙂  

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det lille tip: Klip i dine cremer