Måske verdens bedste vatrondel

IMG_0068 IMG_0070

12,95.

12,95 er prisen for 40 af verdens måske bedste vatrondeller. Disse store tykke vatrondeller lyser bare langt væk af kvalitet. Jeg har i en måned nu brugt dem hver dag, til at rense min olie af med når jeg vasker mit ansigt om aftenen. Jeg har altid lovprist den gode fibreklud til at rense ansigtet med, da den er super skånsom for huden og meget bedre end en skrub, som kan rise og ødelægge hudens barriere. Jeg har dog måtte sande at efter mange års ødelæggelse af huden med dårlige hudplejeprodukter, er min hud så sart at den ikke engang kan klare en forsigtig eksfoliering med en klud. Derfor er jeg også så glad for de her uber bløde vatrondeller, da de er super store og ikke fnuller når jeg renser min olie af ansigtet. Vatrondellerne kan kun fås i Rema 1000.

 

I baggrunden på billedet står to håndsæber som også er fra Rema 1000. De er med fordi de simpelhen er så skånsomme for mine tørre hænder. Lider du selv af tørre hænder, så prøv at skifte din normale håndsæbe ud med denne her, og mærk forskellen. Sæben koster 25 kr. for 500 ml. og indeholder hverken parfume eller farve 🙂

Læs mere om hvordan du kan komme dine tørre hænder til livs lige her.

God dag Hilsen Henrik 🙂

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Anmeldelse af Paula´s choice Body Butter