Skal du skifte hudpleje om vinteren

Sund hudplejerutine for alle

starterset4_1

 

Hej alle i dejlige læsere derude. Hvis nogle af jer har svært ved at finde en god enkel rutine, så kommer her et ældre indlæg som kan hjælpe.

Det første du skal gøre før du starter med at lave en hudpleje rutine, er at finde din hudtype. Dette er meget vigtigt da brug af de forkærte produkter nemt kan gøre mere skade end gavn. Du finder bedst din hudtype ved at gå til en god kosmetolog, eller ved at vaske dit ansigt i en mild ansigtrens, for derefter at vendte 1 times tid for at se hvad huden fortæller dig.

Når du har fundet din hudtype kan du så gå i gang med at finde de produkter som passer til den.

 

Trin 1. Rens

Det første du skal bruge er en mild ansigtrens, som du kan bruge mindst en gang om dagen, hvis du vælger kun at bruge det en gang om dagen, skal det være om aftenen. Om morgen kan du så bare bruge en våd vatrunddel til at tørre det overskuddene fedt af  med. Har man fedtet hud / combination hud fortrækker de fleste et produkt som skummer lidt når det kommer i kontakt med vand. Har man tør hud fortrækker de fleste at bruge en cream lignende cleanser.

Husk Uanset hudtype, skal et renseprodukt være blidt, ikke irritere eller brænde øjenparti samt rengøre ansigtet uden at efterlade det fedtet eller tørt.

 

Trin 2. Kemisk peeling

Skrub er gammeldags, kemisk peeling er ind. Kemisk peeling forgår ved at du påføre huden en gel eller creme der ved hjælp af noget syre fjerner de døde hudceller. Jeg ved godt at det med syre kan virke lidt skrammene, men det er en virkelig god måde at eksfoliere huden på. Det er også langt mildere og mere effektivt, end en skrub. Det er er en af de trin i din rutine der virkelig kan gøre en forskel. Din hud vil efter et par uger fremstå langt mere klar, ren og livlig med en flottere glød. Makeup kommer også til at ligge langt pænere, da huden bliver mere jævn i det. De mest kendte og gennemtestede former for kemisk peeling, hedder AHA og BHA. De mest brugte former for AHA syre hedder glycolsyre og lactic acid. BHA syre findes der kun en af, nemlig salicylsyre. Forskellen på AHA vs BHA, er at AHA kun eksfolier på overfladen af huden mens BHA kan gå igennem olie og derved eksfolier nede i porerne. Som hovedregel siger man at folk med fedtet hud, og tildens til bumser  har bedst af BHA syre, mens folk med ujævn hud og solskader får bedst resultater med AHA. Men der kan sagtens være tilfælde hvor det er omvendt, her må man prøve sig frem og se hvad man bedst kan lide. Når du starter med at bruge kemisk peeling, så start med kun at bruge det hver anden dag om aftenen, så kan man altid, skrue lidt op hvis effekten ikke er nok. Husk dog aldrig at overdrive ! Læs mere om kemisk peeling her.

https://theangrybeautynerd.bloggersdelight.dk/2013/05/eksfolier-huden/

 

Trin 3. Tilfør huden vitaminer

Huden tilføres:

Antiinflammatoriske ingredienser, som bekæmper inflammation i huden. Kan eksempelvis være Aloe vera, Kakaosmør eller kamille.

Antioxidanter (som beskytter huden) kan eksempelvis være. Grøn te, olivenolie, vitamin E eller C.

Celle reparerende ingredienser (skin-identical ingredients) (som reparere huden) Kan eksempelvis være Glycerin Ceramide 1,2,3,4,5,6 eller Cholesterol.

Celle kommunikeerne ingredienser. (får cellerne til at arbejde hurtigere og opfører sig yngre.) Kan eksempelvis være A vitamin, B3 vitamin eller peptides.

Disse ingredienser kan blive tilført i form af en toner, serum, gel, lotion eller creme. Ikke alle hudtyper har brug for en creme, men vi har alle brug for de overnævnte ingredienser, for at vores hud kan forblive smuk og sund længst mulig. Så glem ord som lifting, firming, creme de la mer, rynke cremer, og super skin boost, de navne fortæller dig intet om hvad du står i hånden med. Det eneste som fortæller dig hvad du står i hånden med er ingredienslisten og konsistensen på produktet. Har du fedtet hud skal man helst bruge toner/skin mist, geler, serumer eller meget tynde lotions. De indeholder ikke så mange fedtstoffer som cremerne gør. Dette er en god ting, da jer med fedtet hud ikke har behov for ekstra fedt, som kun vil gøre jeres hud endnu mere fedtet. Der er også mindre chancer for tilstoppede porer, bumser, blackheads og talgknopper, hvis du har fedtet hud, og bruger lette produkter uden så mange fedtstoffer. Om dagen skal det sidste produkt du smøre på altid være med solfaktor med minimum sfp 15, og som beskytter både mod UVA og UVB skrålerne.

Har du tør hud: skal man kigge efter lotions og federe cremer.

Har du combination hud der eksempelvis er fedte i T zonen og tør på kinderne, kan det være en god ide at påføre en federe cream/lotion på de tørrere områder, mens de fedtede områder påføres letterre produkter.

 

Hvad så med masker, ekstra serumer og øjencreme

For de fleste mennesker er de overnævnte trin rigeligt til at sikre sig en smuk hud. Men vil du lige give den et skud ekstra vitaminer og antioxidanter, som med Paulas Choice RESIST Super Antioxidant Concentrate Serum eller Clinique Repairwear Laser Focus Wrinkle & UV Damage Corrector. Kan det også være fint. Har du problemer med eksempelvis pigmentpletter, kan det være godt at tilføre et produkt som Paulas Choice RESIST Pure Radiance Skin Brightening Treatment, (rig på B3 vitamin kaldet nicinamide) eller Kiehl´s Powerful Strength Line Reducing Concentrate. (med 10% vitamin C) Disse produkter skal på alene eller før din creme eller solcreme. En maske kan bruges efter behov hvis man ønsker det, men det er ikke en nødvendighed for at få en smuk hud. Jeg har et par forslag til gode masker på min gode produkter side. Øjencreme er spild af tid og penge. Læs her hvorfor: https://theangrybeautynerd.bloggersdelight.dk/2013/01/kob-aldrig-en-ojencreme-igen/

 

Eksempel på hudplejerutine med fedtet hud

Morgen

Rens :

Neutral Face Wash Uden parfume ca 50 kr for 150 ml

Aleo gentle facial wash fra body shop ca 95 kr for 150 ml

 

Creme eller solcreme med minimum spf 15:

Peter Thomas Roth – Uber Dry Sunscreen SPF 30 ca 180 kr for 118 ml på ebay

 

Aften

Rens:

Neutral Face Wash Uden parfume ca 50 kr for 150 ml

Aleo gentle facial wash fra body shop uden parfume ca 95 kr for 150 ml

 

Eksfolier med kemisk peeling

Danish Smooth Skin Daily Exforliator med 2% BHA ca 250 kr for 100 ml

Paulas Choice Skin Perfecting 1% BHA Gel

Paulas Choice Skin Perfecting 2% BHA Gel

Paulas Choice Skin Perfecting 2% BHA Liquid ca 250 kr for 100 ml

 

Påfør huden Antiinflammatoriske ingredienser,

Celle reparerende ingredienser

Antioxidanter

Celle kommunikeerne ingredienser

I form af let lotion, gel eller serum

Danish skin care Moisturizer Oily Skin ca 215 kr for 50 ml

Danish skin care Moisturizer Liquid – ca 215 kr for 50 ml

Olay Regenerist Regenerating Serum ca 100 kr på ebay for 50 ml

Clinique Even Better Skin Tone Corrector ca 400 kr 50 ml

Er der områder der er lidt tørre kan du med fordel bruge en god vegetabilsk olie, som eksempelvis. Argan, oliven, mandel, eller hybenkerne olie.

 

Normal combination hud

Morgen

Rens:

Matas Natur 2-i-1 rensemælk 200 ml Ca 70 kr

Neutral Face Wash Uden parfume ca 50 kr for 150 ml

Aleo gentle facial wash fra body shop uden parfume ca 95 kr for 150 ml

Aloe Calming facial cleancer fra body shop ca 95 kr for 200 ml

 

Creme eller solcreme med minimum spf 15:

Har du combination hud der eksempelvis er fedte i T zonen og tør på kinderne, kan det være en god ide at påføre en federe solcreme på de tørrere områder, mens de fedtede områder påføres en lettere solcreme.

Du kan også påføre en vegetabilsk olie eller lotion/creme, på de tørre områder, for derefter at bruge en let solcreme over det hele. Det samme gælder om aftenen bare uden solfaktor selvfølgelig.

 

Aften

Rens:

Matas Natur 2-i-1 rensemælk 200 ml Ca 70 kr

Neutral Face Wash Uden parfume ca 50 kr for 150 ml

Aleo gentle facial wash fra body shop uden parfume ca 95 kr for 150 ml

Aloe Calming facial cleancer fra body shop ca 95 kr for 200 ml

 

Eksfolier med kemisk peeling:

Paulas Choice Skin Perfecting 1% BHA Gel

Paulas Choice Skin Perfecting 1% BHA Lotion

Paulas Choice Skin Perfecting 2% BHA Lotion Ca 250 kr for 100 ml

Clinique Clarifying lotion mild Indeholder 0,5 % BHA syre 180 kr for 200 ml

 

Påfør huden Antiinflammatoriske ingredienser,

Celle reparerende ingredienser

Antioxidanter

Celle kommunikeerne ingredienser

I form af let lotion, gel, serum eller creme

Paulas Choice Earth Sourced Antioxidant-Enriched Natural Moisturizer Ca 200 kr

Er der områder der er lidt tørre kan du med fordel bruge en god vegetabilsk olie, som eksempelvis. Argan, oliven, mandel, eller hybenkerne olie

 

Tør hud

Morgen

Rens:

Decubal shower & bath oil ca 54 kr for 200 ml

Aloe Calming facial cleancer fra body shop ca 95 kr for 200 ml

Liquid Facial Soap Extra Mild fra clinique ca 180 kr for 200 ml

Hydrating Cleanser fra cerave ca 160 kr for 350 ml på ebay med fragt.

Tilfør ekstra fugt/fedt: et par dråber olivenolie, eller en god creme. Hvis solcremen ikke giver nok

 

Creme eller solcreme med minimum spf 15

The Bodyshop Aloe soothing moisture lotion ca 145 kr for 50

Danish skin care Moisturizer Dry Skin UV Protector ca 235kr

Clinique sun spf 30 body creme ca 215 kr Cremen kan sagtens bruges i ansigtet, faktisk er denne creme præsis den samme creme som Clinique sun spf 30 face creme, der også koster 215 kr men til gengæld inderholder den kun 50 ml. hvor body cremen indeholder 150 ml

Matas Ansigts sol creme spf 15 og 30 80 ml ca 70

 

Aften

Rens :

Decubal shower & bath oil ca 54 kr for 200 ml

Aloe Calming facial cleancer fra body shop ca 95 kr for 200 ml

Liquid Facial Soap Extra Mild fra clinique ca 180 kr for 200 ml

Hydrating Cleanser fra cerave ca 160 kr for 350 ml på ebay med fragt.

 

Eksfolier med kemisk peeling:

HTH the original universal creme med ca 5% AHA syre ca 40 kr for 100 ml

HTH original lotion med ca 5% AHA syre ca 50 kr for 200 ml

Avène Cleanance K med ca 6 % AHA syre ca 140 kr for 40 ml

Paulas Choice Skin Perfecting 2% BHA Lotion ca 250 kr for 100 ml

 

Påfør huden Antiinflammatoriske ingredienser,

Celle reparerende ingredienser

Antioxidanter

Celle kommunikeerne ingredienser

I form af let lotion, gel, serum eller creme

Decubal 2 in 1 face cream for men ca 100 kr for 50 ml

A-DERMA EXOMEGA Creme ca 60 kr for 50 ml på apoteket

Clinique Super Rescue Antioxidant Night Moisturizer, for dry to very dry Skin ca 350 kr for 50 ml

Matas natcreme den lyserøde 80 ml ca 60 kr

Paulas choice Skin Recovery Super Antioxidant Concentrate Serum 270 kr for 30 ml

Paulas Choice Earth Sourced Antioxidant-Enriched Natural Moisturizer Ca 200 kr

 

Ønsker man at påføre en toner skal det ske som det første efter renseproduktet. Olier serumer, og cremer skal altid på efter den kemiske peeling.

 

Håber at dette forslag kunne hjælpe, Det behøves ikke være de produkter som står oven over som skal bruges de er kun forslag: I meget velkommen til at skrive, hvis i har nogle spørgsmål

Tilslut. Husk de 3 vigtiste regler for en god hudpleje

1. Solcreme altid

2. Undgå irriterende ingredienser som æteriske olier = ( parfume ) og alkohol.

3. Vær blid og lyt til din hud. Kemisk peeling, A vitamin og rens er godt for huden, men lad være med at overdrive.

God dag M.V.H Henrik. Stifter af Theangrybeautynerd.dk

 

PS. Ønsker du ikke at bruge kemisk peeling, eller måske føler du ikke at det rigtigt virker for din hud, så brug en blid vaske/fiberklud når du renser dit ansigt. De giver også en meget mild form for eksfoliering, og vil for mange af jer som ikke er plaget af akne være rigeligt.

14

 • Rikke

  Hej Henrik! 😀
  Jeg har længe gerne villet prøve Neutrals face wash (også deres skintonic faktisk..) men jeg tænker lidt: når der nu ikke er parfume, parabener, farvestoffer osv. i – hvad er der så i?! Og så har jeg hørt at den giver bumser! 🙁 Kan du evt. forklare mig lidt om ingredienserne og det med bumser?
  Knus Rikke 😀
  P.S. Er den udtørrende?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • theangrybeautynerd1359055469082

   Hej Rikke.
   Neutrals face wash er en rigtig fin ansigt rens, hvis du har kombineret hud til den lidt mere fedtet side, eller fedtet hud. Deres skin tonic er ligegyldig da den ikke giver din hud nogen form for spænde ingredienser så som antioxidanter, eller Celle kommunikeerne ingredienser. Det er ikke en dårlig toner men den gør heller ikke noget for din hud, det er der faktisk meget få tonere der gør. De er tit fyldt med irriterende ingredienser som alkohol, citron mint, eller parfume. Hvis du vil prøve en god toner så prøv en af dem fra paulas choice. De er alle fyldt med ingredienser som publiceret forskning har vist hjælper huden. De er også uden parfume og farve 🙂

   Bumser kan opstå på mange måder, det kan være homonelt, stress, mad man ikke kan tåle, eller det kan komme fra de produkter som man bruger.
   Hvis vi tager udgangs punkt i at det er fra produkterne så kan det ske på flere måder.

   1 Hvis du bruger produkter med irriterende ingredienser som alkohol, parfume og æteriske olier. ( æteriske olier = parfume ). De ingredienser irritere huden, selv ved små mægter. Irritation kan skabe inflammation i huden, som så kan omdannes til rødme, eller bumser. I sidste ende måske også parfume allergi.

   2 Brug af forkerte produkter, til din hudtype. Alle hudpleje produkter hvad end det er, toner, geler, serumer, lotioner, eller cremer, skal alle indeholde fantastiske ingredienser som

   Antiinflammatoriske ingredienser, som bekæmper inflammation i huden. Kan eksempelvis være Aloe vera, Kakaosmør eller kamille.

   Antioxidanter (som beskytter huden) kan eksempelvis være. Grøn te, olivenolie, vitamin E eller C.

   Celle reparerende ingredienser (skin-identical ingredients) (som reparere huden) Kan eksempelvis være
   Glycerin Ceramide 1,2,3,4,5,6 eller Cholesterol.

   Celle kommunikeerne ingredienser. (får cellerne til at arbejde hurtigere og opfører sig yngre.) Kan eksempelvis være A vitamin, B3 vitamin eller peptides.

   Indeholder produkterne ingen af disse dele, eller kun meget små mægter, er det et ligegyldigt produkt. Der findes massere af sådanne produkter derude også af den dyre slags, som bare i bund og grund er vand og voks.

   Har du fedtet hud skal man helst bruge toner, geler, serumer, eller meget tynde lotions, De har mindst chance for at tilstoppe porerne og give bumser, blackheads, og teglknopar, som typisk er problemet når man har fedtet hud.

   Har du tør hud: skal man kigge efter lotions og federe cremer.
   Har du combination hud der eksempelvis er fedte i T zonen og tør på kinderne, kan det være en god ide at påføre en federe cream/lotion på de tørrere områder, mens de fedtede områder påføres letterre produkter.
   Smøre du en fed creme på steder hvor huden er fedet og tit kommer til at skinne, så er der store chancer for at huden tilstopper og derved skabe bumser og blackheads.

   3 Ingredienser man ikke kan tåle. Der kan desværre også være gange hvor man køber et produkt som man bare ikke kan tåle. Det produkt kan sagtens være fyld med alle de gode ingredienser som jeg nævnte før. Men ligesom med mad hvor alle ved at jordbær eller gulerødder er sunde, så er der bare nogle som ikke kan tåle det. Men det gør jo ikke jordbær og gulerødder dårlige for os andre. Det er det samme med ingredienser i hudpleje, måske er du uheldig ikke at kunne tåle oliven olie eller grøn te, mens det for os andre er en kilde til gode antioxidanter.

   Til dit super gode spørgsmål om, hvis der ikk er parabener i, hvad er der så ? Syntes jeg du skal tjekke denne artikel fra pudderdåserne. http://pudderdaaserne.dk/2012/11/11/konserveringsmidler-parabenefri-men-hvad-er-der-sa-i-stedet/

   Håber det hjalp, ellers skriver du selvfølgelig bare igen.

   Må jeg spøge hvilken produkter du bruger, og hvordan er du blevet opmærksom på siden her. På forhånd tak 🙂
   God dag hilsen Henrik 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Nå, der fik jeg en helt masse ny viden! 😀 det er meget varieret hvilke produkter jeg bruger. I øjeblikket bruger jeg rens fra ole henriksen (til kombineret hud), garnier skintonic og ole henriksens herbal day creme spf 15 😀 derudover bruger jeg også OH’s walnut scrub og en fugtmaske (kan ikke huske hvad den hedder, men den er mørkeblå!) 😀
   Fandt din side da jeg så du havde lagt en link til den på Pudderdåsernes hjemmeside nede i en kommentar 😀
   Knus Rikke

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • theangrybeautynerd1359055469082

   Hej Rikke
   Først vil jeg lige starte med at sige, hvis du er rigtig glad for de produkter du bruger, skal du selvfølgelig blive ved med at bruge dem. Jeg bliver dog nød til at for fortælle dig at de ikke er helt uden problemer.
   For det første er der meget parfume i produkterne fra Ole H. Parfumen kommer i form af æteriske olier som ganske rigtig er naturlige, men bare fordi noget er naturligt behøves det jo ikke at være godt for huden. Naturlig eller ej så kan parfume irritere huden på celle plan, og måske give parfume allergi. Læs mere om æteriske olier her:
   https://theangrybeautynerd.bloggersdelight.dk/2013/01/aeteriske-olier/

   Jeg kan se at du bruger hans on the go cleanser, som jeg faktisk selv brugte før jeg vidste det jeg ved i dag. Hvis du ikke føler at den tørre din hud for meget ud, tror jeg du vil blive rigtig glad for neutrals ansigt vask, som også skummer lidt. Du kan jo prøve den, når Du ikke har mere tilbage af ole H.

   Ole henriksen bruger også rigtig mange gode ting i hans produkter som plante olier, vitamin A, Vitamin C, og Vitamin E. problemet er bare, at han ligesom mange andre firmarer har valgt en krukke som opbevaring. Krukker kan ikke holde de gode ingredienser ( hvis der er nogle i) som, antioxidanter og celle kommunikeerne ingredienser stabile.
   ( Blandt andet de ingredienser jeg nævnte før ) De former for ingredienser, kan ikke tåle lys og luft. Så når du åbner en krukke kommer der netop lys og luft ind til produktet. Efter et par uger er alle de gode ingredienser i cremen væk. Produktet bliver ikke farligt at bruge, bare ligegyldigt. (:

   Tilsidst vil jeg lige påpege igen, at er du glad for det du bruger så bliv endelig ved med det. Når jeg siger noget om et produkt, gør jeg det udfra ingredienslisten. Anbefalder jeg et produkt, er det fordi det indeholder ingredienser, som publiceret forskning, har vist hjælper huden. Irriterende ingredienser som alkohol, parfume og æteriske olier må ikke være tilstede, eller kun i meget små mægter. Det er også vigtigt at produktet er pakket lys og luft tæt.
   Det som velformuleret hudplejeprodukter skal indeholde er.
   Antiinflammatoriske ingredienser Kan eksempelvis være Aloe vera, Kakaosmør eller kamille.
   Antioxidanter (som beskytter huden) kan eksempelvis være. Grøn te, olivenolie, vitamin E eller C.
   Celle reparerende ingredienser (skin-identical ingredients) (som reparere huden) Kan eksempelvis være Glycerin Ceramide 1,2,3,4,5,6 eller Cholesterol.
   Celle kommunikeerne ingredienser. (får cellerne til at arbejde hurtigere og opfører sig yngre.) Kan eksempelvis være A vitamin, B3 vitamin eller peptides.
   Jeg er ligeglad hvilkent navn produktet bære, eller hvor dyrt det er. Alt der tæller er, hvad det indeholder. Så bare fordi eksempelvis clinique lavet et produkt som jeg mener er godt for huden, betyder det nødvendigvis ikke, at det andet produkt fra clinique er ligeså godt.
   Rigtig god dag, og tak for dine gode spørgsmål. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lise

  Hej Henrik

  Jeg håber du kan hjælpe mig, for synes det kan være meget forvirrende med hudpleje, og jeg ønsker selvfølgelig den bedste behandling for min hud. Det er angående hvilke produkter, du mener, der er bedst at investere i ud fra, hvad jeg fortæller, da jeg synes, at jeg ikke fik svar nok i dit indlæg. (Vil du hellere se et billede, kan jeg sende dig et på mail?)

  Jeg har normal/kombineret hud, der underligt nok bliver til fedtet hud kort tid efter jeg har påført foundation (selvom den er oliefri eller er i pudderform) – det skal lige siges, at jeg ikke går med makeup til hverdag. Jeg har mange hudorme, og få små bumser eller store bumser, der kommer indefra, som ikke kan klemmes ud, hvis det giver mening? Grundet akne har jeg ar og er “kronisk” lidt rød på det øverste af kinderne og på næsen. Derudover er min hud tynd og sart ifølge min hudlæge.
  Jeg vil gerne finde en god hudplejerutine med gode produkter, og har læst pudderdåserne og din blog tynde, efter at have smidt mange penge ud til hudplejeprodukter, som indeholdt for meget alkohol bl.a.. Og nu står jeg og har endnu ikke fundet ud af, hvad jeg skal bruge.

  En mild rens er et must, og jeg har besluttet mig at investerer i Neutrals Face Wash. Jeg har kigget lidt på en Clarasonic maskine, der hjælper med at rense huden i dybden – er det et go eller et no go? Men rensen har jeg styr på, men så er det, jeg kommer i problemer. Jeg er nemlig ikke typen, der kan holde en hudplejerutine, hvis jeg skal bruge mange produkter, så håber du kan foreslå en enkel og effektiv rutine.
  Kemisk eksfolering har jeg også læst vil være godt, og vil investerer i Paula’s Choice BHA-eksfoliering, men skal det være I gel-form, som toner eller? Jeg skal jo netop have et produkt med ‘hudguf’, som du så fint kalder det med antiinflammatoriske ingredienser, cellereparerende ingredienser, antioxidanter og cellekommunikerende ingredienser – kunne det være Plasir 3-i-1-serummet? Og hvad så med solbeskyttelse? Skal jeg så bruge en solcreme, eller findes der ikke et produkt både med spf og ‘hudguf’, som også kan bruges som øjencreme? Bruger p.t. Dermalogicas Clean Start dagcreme med spf, men det svier sådan under mine øjne, når jeg smører det på.

  Derudover undrer det mig også, at du skriver i dit indlæg, at ‘hudguf’ kun skal anvendes om aftenen sammen med den kemiske eksfoliering? Hvorfor ikke også om morgenen? Eller skal man virkelig have to forskellige produkter dér? Du kan nok høre, hvor enkelt jeg ønsker det 😉

  Håber virkelig du vil tage dig tid til at hjælpe mig, for jeg tænker på det hele tiden, kigger på nettet, søger og læser, men bliver faktisk endnu mere forvirret, og så ligger det og holder mig vågen, når jeg skal sove – ved godt, det lyder mærkeligt – men det vil bare få mig til at falde til ro, når jeg ved, at jeg bruger de rigtige produkter.

  Mvh Lise

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • theangrybeautynerd

   Hej Lise jeg vil rigtig gerne prøve at hjælpe dig så godt jeg kan. Har lidt travlt de næste par dage men lover at svare så hurtigt så muligt. Du må meget gerne sende et billede af huden hvis du har lyst og mod på det. Du kan sende det på min mail som er silvermus@hotmail.dk ( skørt mail navn, men nogen haj til computere er jeg altså ikke 🙂 )
   Til sidst vil jeg lige sige at du på ingen måde er mærkelig, når du skriver at det kan holde dig vågen om natten, en hud sygdom kan virkelig være svær at komme igennem, og kun andre med samme problem kan forstå hvor svært det er. Hvis du nogen sinde kommer til Odense, kan du bare skrive til mig så kan vi finde en tid hvor du kan komme forbi til en snak og få hjælp og vejledning helt gratis hvis du er interesseret.
   De bedste hilsner Henrik 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lise

  Tak Henrik! Jeg sender dig en mail 🙂
  Mvh Lise

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • theangrybeautynerd

   Du skal være så velkommen 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • theangrybeautynerd

   Hej Lise, jeg ville høre om det var ok hvis jeg svarede dig via video som så kom op på bloggen som et brevkasse spørgsmål. M.V.H. Henrik

   PS. Jeg vil bare høre om du havde sendt billederne til min email. Jeg kan nemlig ikke se dem nogle steder. Det er helt ok hvis du ikke har haft lyst til at sende dem alligevel, da jeg godt ved at det kan være grænseoverskridende at sende billleder af sin hud til en person man aldrig har mødt. Du skulle bare vide at jeg ikke havde glemt dig 🙂 Lige meget om du sender billederne eller ej, så håber jeg, at du giver mig lov at svare:) God dag M.V.H. Henrik

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lise

  Hej Henrik!
  Ups, havde skrevet .com frem for .dk. Nu skulle du gerne have fået min mail 🙂
  Og det er ok, at du laver en video med mine spørgsmål 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • theangrybeautynerd

   Det er bare helt i orden, og tak for billederne. Jeg vil har en video klar inden weekenden er omme 🙂 Lige et sidste spørgsmål. Føles din hud nogen sinde tør og stram eller er den bare fedtet nogle steder og så normal i resten af ansigtet. M.V.H. Henrik

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lise

   Når jeg har været i bad, føles min hud tør og stram, men ellers føles den normal udover de fedtede steder, som dukker op, når jeg anvender makeup på huden (selvom makeuppen er oliefri), og engang i mellem i løbet af dagen.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Hej Henrik,
  Jeg har netop købt toneren fra PC på dit grundlag. Har kun brugt den i 4 dage, men den virker lækker.
  kh Nanna

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • theangrybeautynerd

   Det er jeg glad for at høre, hvilken en er det du har købt 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Skal du skifte hudpleje om vinteren