Skriv på dine produkter

7 af de værste fejl mod huden

Pieces of broken mirror glass over black

1. Brug ikke produkter med højt indhold af alkohol. Høje mængder alkohol Kan føre til fugttab, irritation og tørhed. Samtidig giver du også din hud de dårligste mulighedder for at reparere sig selv. Læs mere her.

2.Parfumefri hudpleje er altid at fortrække, da parfume irritere huden på celleplan, samt giver risiko for allergi som du aldrig slipper af med igen. Læs mere her.

3. Drop produkter der køler og varmer på din hud. Denne følelse er ikke et tegn på at produktet virker, men et vink fra din hud om stærk irritation. Læs mere her. 

4. Overdriv ikke! Det er vigtigt at forstå at A vitamin, C vitamin og kemisk peeling som AHA eller BHA, kan have en fantastik effekt på huden og dens udstråling, men overdriver man brugen af disse ingredienser kan det hurtigt give en helt anden effekt. Tænk på det sådan her. Det er jo fint nok at spise en vitaminpille eller drikke lidt fiske olie en gang imellem, men hvis man spiser 5 vitamin piller eller drikker en halv flaske fiske olie hver dag, så bliver man ihvertfald ikke sundere. Læs mere her 

5. Vask ikke huden mere end 10 – 20 sekunder! Om du vasker en eller to gange dagligt er helt op til dig. Det vigtigste er at du bruger et mildt renseprodukt (som en af dem her) og ikke vasker mere end 10 – 20 sekunder i tempereret vand. For meget rens kan ødelægge Ceramideblandingen som holder den sunde hud indtakt, hvilket gør huden stram og tør, mens for varmt eller koldt vand kan chokke og irritere huden. Hvis du renser med olie, er det ok at rense huden lidt længere. Læs mere her 

6. Skrub ikke huden! Mange skrubbecremer indeholder alt for grove korn som ridser og ødelægger huden. Brug i stedet en mild fiberklud sammen med din rens, eller et velformuleret AHA eller BHA produkt som en af dem her.

7. Husk solcremen! Du kan smøre dig ind i de bedste antioxidanter og antigageingredienser, men beskytter du ikke dagligt huden mod de skadlige UV stråler er det ligegyldigt, da disse stråler ikke ikke tager fanger men dræber alt på deres vej. 80% af de skader du kan se på din hud når du når de 50, stammer fra solen. Røde pletter, collagennedbrydelse , rynker, og pigmentpletter stammer fra solen og ikke alder. Så jo tidligere du starter med at brugen en creme med minimum spf 15 dagligt der beskytter mod både UVA og UVB strålerne, desto gladere vil du være for din hud når tallet runder de 50. Find gode solprodukter her.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Skriv på dine produkter