Masker

Den magiske ingrediens

kina_foto
Mange hudpleje producenter vil gerne have os til at tro, at der findes, EN ingrediens som kan det hele. En ingrediens, som kan klare rynker, pigmentpletter, gøre huden fastere, og mere ungdommelig at se på. Producenterne vil gerne have os til at tro, at denne ene ingrediens er bedre end noget andet vi før har prøvet. Ingrediensen bliver tit påstået at være fundet dybt inden i en jungle, på havets bund, eller på en bjergtop i kina. Desværre findes der ikke sådan en mirakel ingrediens, der kan klare det hele alene. Tilgengæld findes der massere af ingredienser, som er rigtig gode for huden, og som har mange studier bag sig. Sandheden er nemlig, at ligsom din kost skal være fyldt med forskellige ting, som hjælper din krop og hud med at holde sig sund, så skal din hud også have mange forskellige ingredienser så som.

Antioxidanter (som beskytter huden) kan eksempelvis være. Grøn te, olivenolie, vitamin E eller C.

Celle reparerende ingredienser (skin-identical ingredients) (som reparere huden) Kan eksempelvis være Glycerin Ceramide 1,2,3,4,5,6 eller Cholesterol.

Celle kommunikeerne ingredienser. (får cellerne til at arbejde hurtigere og opfører sig yngre.) Kan eksempelvis være A vitamin, B3 vitamin eller peptides.

Så ligsom, at man ikke bare kan leve af kartofler, vil huden heller ikke stille sig tilfreds med, bare vitamin C.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Masker