Bevar en rutine

Døde hudceller kan hjælpe din hud

Idag får i lige en overraskende nyhed serveret. Døde hudceller er ikke kun til besvær, men har faktisk en vigtig funktion på vores hud. De hjælper nemlig med at suge vand til huden. Det er også en af grundene til at jeg advare mod for meget rensning og eksfoliering af huden. Det er selvfølgelig vigtig både at rense og eksfolriere huden, men hvor tit man skal gøre det er altså individuelt fra person til person. Så min pointe i dag er at lade være med at overdrive. Virker din hud sund og rask med den rutine du bruger så bliv endelig ved, men begynder den at føles tør og stram, samt at blive rød og irriteret, så prøv at skære lidt ned på peelingerne. Husk dine hudceller skal bare hav lidt hjælp engang imellem, så klare de resten helt selv 🙂

PS. De produkterne der bliver talt om i programmet er rigtig fine produkter. Men det med at de ikke indeholder ingredienser der kan være poretilstoppene er ikke rigtigt, da alle produkter i bund og grund kan tilstoppe vores pore. Nogle har mindre chance for at tilstoppe, men du kan aldrig være 100% sikker. Det samme gælder for de solfiltre som bliver brugt. Det er nogle rigtig fine solfiltre, men 100% sikker på at de ikke irritere huden, kan man aldrig være. Det gælder i øvrigt alle produkter, også dem på min liste.

Fortsat god dag  hilsen Henrik 🙂  

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bevar en rutine