Hvorfor skal man bruge en ansigtsrens?

Skriv på dine produkter

106591
Cremer, serumer, makeup produkter, shampooer og ansigtvaske er sikkert noget de fleste af os har ståene der hjemme, men hvor længe kan de holde sig, og skal man smide dem ud når holdbarheden er overskredet?

Til det sidste spørgsmål kan jeg klart sige: JA! Du skal smide dine produkter ud når de har overskredet deres holdbarhed. Men hvordan ved man så om produktet har overskredet sin dato.

På alle produkter købt i danmark, er der et lille billede nederst bag på produktet der ligner en lille krukke hvor låget er løftet. På krukken står et lille tal. Det tal fortæller dig hvor længe produktet kan holde sig efter det er blevet åbnet.

Hvis du ligesom mig har mere end 3 produkter ståene på hylden der hjemme, så er det altså svært at huske hvornår man åbnede produkterne. En god ide til det problem kan være at skrive på sine produkter den dag man åbner dem. Så ved man altid om produkterne stadig er sikre at bruge. Man kan købe sådan nogle specielle kulepenne til at skrive på glas og plastik i de fleste boghandler, så det man skriver ikke kan viskes ud. De koster ikke mere en en flad tyver.

Husk at hvis du har du købt et produkt i en krukke og der står at produktet kan holde 6 eller 12 måneder, så fortæller produktet dig kun hvor længe produktet er sikkert at bruge, før det bliver til en lille bakteriebombe. Det fortæller der intet om hvorlænge de gode antioxidanter og celle kommunikeerne ingredienser kan holde sig stabile. De former for ingredienser, kan ikke tåle lys og luft. Så når du åbner en krukke kommer der netop lys og luft ind til produktet. Efter et par uger er alle de gode ingredienser i cremen væk og du står tilbage med en flot krukke, med lidt vand, voks, parfume og farve stoffer. Læs mere om hvorfor krukken er skidt herEller her. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvorfor skal man bruge en ansigtsrens?