Jo højre spf, desto højre beskyttelse?

Er aftersun-produkter nødvendige?

16497-ProductPage_350x262.pngNår solen titter frem, kommer de forskellige mærker frem med deres varianter af solcremer. De bliver tit fuldt op af forskellige aftersun produkter, som producenterne mener vi bare bør eje. Men er aftersun produkter virkelig nødvendige, eller er det bare en bodylotion som bliver kaldt en aftersun ?

I de fleste tilfælde er svaret det sidste. Mange aftersun produkter er også tit tilsat mentol, alkohol, eller parfume, som måske dufter og føles godt, men som bestemt ikke er anbefales værdigt, og da slet ikke hvis du er blevet solskoldet.

Noget af det bedste du kan gøre hvis du er blevet forbrændt, er at købe en tube ren aloe vera. Smør det på de områder hvor skaden er sket og smerten vil hurtigt fortag sig igen. For nogle år siden var jeg på roskilde med nogle venner, en pige i vores lejer blev mildest talt pænt rød. Heldigvis havde jeg en tube aloe vera med, og allerede dagen efter, var farven langt mindre rød.

Ren aloe vera kan købes i matas eller helsekost butikker til ca 100 kr for 150 ml

Du kan også købe det i bilka eller Føtex for ca 35 kr for 150 ml. Begge er økologiske og indeholder 99 % aloe vera.


Bruger du aftersun ?

1

  • Nanna

    Jeg bruger ikke aftersun, da jeg ikke føler jeg har brug for det. jeg bliver utrolig nemt brun og det er faktisk kun når jeg er ude og rejse at jeg kan blive LIDT solskoldet på skuldrene. Men der har jeg en Ole henriksens aloe vera gel (sådan en grøn en) som er rigtig god til det formål 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jo højre spf, desto højre beskyttelse?