"Gode produkter til alle liste" opdateret for 2. gang

Undgå krukken!

9

 • Mille

  super god og lærerig video! 🙂 jeg var godt klar over, at det ikke er smart at stikke sine fingre ned i krukken, men det med at den ville miste ingredienserne var jeg slet ikke klar over! jeg er dog selv gået fra at bruge krukker og bruger i dag kun tuber/noget hvor jeg ikke skal bruge min fingre til at “grave” i produktet 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • theangrybeautynerd1359055469082

   Tak, det var min første video, men der kommer snart flere. Nogle gange kan det være lettere at forstå når man høre det, end når man læser det 🙂
   Det med at produktet mister sin magi når der kommer lys og luft til, overraskede også mig, da jeg i sin tid læste om det.

   Endnu engang tak og god sommer 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofia

  Det er både sjovt og rart at se, hvem der sidder bag skærmen og skriver! 😀 du virker dog utrolig dygtig og da jeg tilfældigvis fandt din blog (du havde linket til den i en kommentar på pudderdåserne) har jeg godt nok lært meget! Det sjove er at efter jeg er begyndt at følge dine råd er min hud faktisk blevet pænere på ca. 1 måned vil jeg tro. Så tak skal du have! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • theangrybeautynerd1359055469082

   Tusind tak for de søde ord, det er bare skønt at få sådan noget responds. Det er dejligt at høre din hud er i bedring,:) nu ved jeg selvfølgelig ikke hvad du gør af de ting som jeg har anbefalet, bare husk altid at gøre det simpelt, og aldrig overdrive. Det er vigtigt kun at give huden hvad den har brug for, og ikke overfodre den.

   M.V.H Henrik 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • theangrybeautynerd1359055469082

   PS pudderdåserne er også nogle skønne kvinder og vi har mange af de samme synspunkter. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • God og informativ video. Prøv at filme i “øjenhøjde” næste gang, i stedet for at kigge ned i kameraet 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • theangrybeautynerd1359055469082

   Tak du var røget i spam filtret, så derfor har jeg ikke svaret dig før nu 🙂
   Men tak det er også dejligt at vide hvad man kan gøre bedre. 🙂
   God dag hilsen Henrik

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • christina

  Du lyder meget dygtigt og erfaren 🙂 arbejder du med til daglig?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • theangrybeautynerd1359055469082

   Tusind tak for de søde ord. Arbejder til dagligt i en sfo. Jeg ville også være svær at hav stående i en butik, når jeg sådan løber rundt og fortæller sandheden 🙂
   Hvis du vil vide lidt mere om hvordan mine artikler bliver til, så tjek Velkommen og om mig oppe i hjørnet.
   Hav en dejlig dag og sommer 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

"Gode produkter til alle liste" opdateret for 2. gang