Skal man købe hudplejeprodukter fra samme mærke?

Ingen har perfekt hud

rihanna-without-makeup-pics

Idag vil jeg give ordet til en herre, som jeg selv deler mange holdninger med, og som jeg syntes er super dygtig og spændene at høre på. Det lille klip jeg vil vise jeg handler om at, alle mennesker fra den dag de fylder 20 og ikke længere har børnehud, kæmper med præcis de samme ting som dig og mig. Bumser, ujævn hudtone, rynker, pigmentpletter, rødme, tør hud, fedtet hud eller andre hudproblemer. Når du ser en kendt i bladene der har flot og perfekt hud, så husk lige på, at der er noget der hedder makeup og billede behandling. Når stjernerne står på den store scene, har de været omgivet af topdygtige stylister i timer, der tjener mere end du og jeg gør på en uge. Der er massere af stjerner der har flot hud, der er bare ingen der har hud eller øjenvipper, som på plakaten eller reklamen. Tænk over det. Hvor tit ser du en deltager i et underholdnings program hvor huden ikke bare stråler, ikke for tit vel? Så næste gang du kigger i spejlet og opdager den lille rynke, eller hudorm, skal du ikke fortvivle.

 

5

 • tiktak

  Det er forfærdeligt at mange har dårlig selvtillid, når de ser på stjernerne i bladene. Det er jo rent photoshop!

  Fedt emne at tage op!

  God aften herfra
  http://tiktak.bloggersdelight.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • theangrybeautynerd

   Mange tak håber du vil syntes om resten af bloggen god dag

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • sofia

  Rart at vide man ikke er alene, hehe! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • theangrybeautynerd

   Ja det er dejligt at vide, og man skal bare tænke på det de dage ens hud måske ikke lige gør det man ønsker 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • theangrybeautynerd

   Mange tak 🙂 håber du vil syntes om resten af bloggen 🙂 god dag

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Skal man købe hudplejeprodukter fra samme mærke?