Månedens ingrediens: Ceramider

Ugens produkt: Paulas Choice Skin Perfecting 2% BHA Liquid Exfoliant

pc2010_2_liquid_1

Har du problemer med bumser, ujævn hudtone, hudorme, eller ser din hud bare ikke så frisk ud mere som da den var yngre. Så vil Paulas Choice Skin Perfecting 2% BHA Liquid Exfoliant nok være noget for dig. Det er et produkt med 2% salicylsyre som kan hjælpe med at fjerne de døde hudceller så huden fremstår mere ren og klar. Salicylsyre har også den fordel at det kan eksfolier nede i hudens porer så man kan holde hudorme og bumser væk.

Se mere om eksfoliering her.

 

Skin Perfecting 2% BHA Liquid Exfoliant er et flydende produkt som kan hældes på vat eller påføres med hænderne efter du har renset huden. Produktet bør altid lægges på før creme, olie eller serum. Produktet skal ikke vaskes af. Produktet kan bruges 1–2 gange dagligt eller et par gange om ugen. Bare husk at mere ikke altid er lig med bedre. Personligt bruger jeg det 2 gange om ugen, da min hud ikke har brug for mere eksfoliering end det. Produktet hjælper med at holde min hudorme og talgknopper væk:)

Produktet er fri for parfume og farve og kan fås lige her til små 200 kr for 118 ml. Rigtig god dag.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Månedens ingrediens: Ceramider