Sund hudplejerutine for alle

Hvorfor skal man bruge en ansigtsrens?

21063-ProductPage_350x262.png

En ansigtrens bruges for at fjerne overskydende olie og skidt fra huden. Når huden ren, kan den bedre optage de produkter som du smøre på den.

Det er vigtigt at dit renseprodukt er så mildt så mugligt. Undgå vaskeprodukter med alt for skrappe rensemidler i, så som sodium lauryl sulfat, og drop at vaske din hud med almindelig sæbe, da det er alt for udtørrene. Barsæber er også et no go, da de ingredienser der holder barsæber sammen, kan tilstoppe og udtørre huden.

Prøv også at undgå parfume og æteriske olier. Disse stoffer kan give allergi, og vil i længden irritere huden og dens celler. Læs mere om æteriske olier her

Nogle firmaer prøver også at sælge deres ansigtrens på at den indeholder forskellige aktive stoffer som, Beta Hydroxy Acid (Salicylic acid), Alpha Hydroxy Acid (Glycolic acid / Lactic acid, eller Vitamin C. Disse stoffer er super for huden, men i en rens er de nærmeste ligegyldige, da du jo vasker dem af igen efter kort tid.

Du renser huden ved at sprøjte lugten vand i ansigtet, for derefter blidt at masere produktet rundt i ca 10 – 30 sek, skyld derefter af med vand. (alt over det er spild af tid og kan irritere huden på lægere sigt ) Dup derefter ansigtet forsigtigt i et rent håndklæde. Det er vigtig du dupper og ikke knopper ansigtet når du tørre. Det vil kun irritere huden extra hvis du ikke er forsigtig. For at få de bedste resultater, bør du minimum vaske din hud min en gang om dagen. Hvis du vælger at vaske en gang, skal det være om aftenen. Om morgen kan du så bare bruge en våd vatrunddel til at tørre det overskuddene fedt af med.

Der findes forskellige typer af ansigtrens. De mest almindelige former for rens, er en lotionrens som tit består af forskellige olier, og en gelrens som skummer når den bliver våd. Hvad du fortrækker er helt op til dig. Men for det meste fortrækker dem med tør hud lotion formen, mens dem med mere fedtet hud fortrækker et produkt der skummer lidt. Hvis du har meget tør hud kan du også vælge at rense huden med olie. Læs mere om det her.

Husk Uanset hudtype, skal et renseprodukt være blidt, ikke irritere eller brænde øjenparti samt rengøre ansigtet uden at efterlade det fedtet eller tørt.

Du kan se hvilke produkter jeg anbefaler her.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sund hudplejerutine for alle